Locale Altele
Vineri, 2 Octombrie 2020
Vin, 2 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Frumusețea mondială a Sătmarului s-a căsătorit - VIDEO
Ioana Gavrău  - Joi, 9 Septembrie 2010
Ioana Boitor, frumusețea mondială care a ocupat în anul 2006 locul al II-lea la concursul Miss World, a spus „DA“ în fața ofițerului de stare civilă. Una dintre cele mai frumoase sătmărence a ales să-și petrecă fericirea alături de Dorin Țuțuraș, fotbalist cunoscut care joacă la o echipă de liga a patra, din Ungaria.


Povestea de dragoste dintre cei doi a început în decembrie 2007, când tinerii s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. A fost dragoste la prima vedere între frumoasa sătmăreancă și talentatul fotbalist.
 

Fără a sta foarte mult pe gânduri, cei doi au ales să-și unească destinele. Joi, în fața ofițerului de stare civilă, nimeni altul decât primarul Iuliu Ilyes, cei doi au spus un „DA“ hotărât. Zeci de prieteni le-au fost alături într-unul dintre cele mai importante momente din viață.
 Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă, cu broderii, iar mirele la patru ace. Fericitul cuplu va petrece sâmbătă, la restaurantul Paloma, alături de alți 300 de invitați. Nunta va fi una elegantă și fără fițe.


Ioana Boitor a câștigat în anul 2006 locul al II-lea la concursul Miss World. Dorin Țuțuraș a jucat fotbal la Olimpia Satu Mare, Gloria Bistrița, CFR Cluj. În momentul de față este mijlocaș stânga la o echipă de liga a IV-a din Ungaria.

Mireasa vrea să ajungă magistrat, la cariera de topmodel renunțând imediat după câștigarea premiului de la Miss World.SM Online dorește fericitului cuplu „Casă de Piatră“!
10422 vizite
Distribuie pe