Duminica, 20 Aprilie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1367


Eveniment

Un localnic din Vama a găsit un pistol tip revolver
Vineri, 18 Aprilie 2014
La Postul de Poliţie Vama s-a prezentat joi dimineaţă un maramureşean care le-a predat poliţiştilor un pistol tip revolver, fără încărcator şi muniţie aferentă. Oamenii legii au constatat că pistolul nu era în stare de funcţionare şi prezenta urme de rugină. Omul le-a spsu poliţiştilor că l-a găsit pe un deal în zona denumită “Plopiş “ pe raza localităţii Vama. Arma a fost ridicată şi predată Camerei de Corpuri Delicte din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare în vederea distrugerii.
O femeie din Medieșu Aurit s-a accidentat la locul de muncă
Vineri, 18 Aprilie 2014
La Dispensarul din localitatea Medieşu Aurit s-a prezentat o persoană care susţinea că s-a accidentat la locul de muncă. Personalul unităţii medicale a sesizat poliţiştii care au efectuat verificări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, stabilind că femeia în încercarea de a închide poarta de acces în firma, la care era angajată şi care este din cadru metalic cu plasa sudată, acţionată pe şină metalică pe role, aceasta s-a desprins din suporţii de protecţie căzând peste ea.
Bicicliștii au primit avertismente și veste reflectorizante
Joi, 17 Aprilie 2014
La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare s-a demarat o campanie de prevenire și conștientizare a bicicliștilor și pietonilor cu privire la necesitatea și obligativitatea purtării vestei reflectorizante. În contextual acestei acțiuni, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, alături de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare au împărțit joi dimineață, tuturor bicicliștilor care s-au aflat în zona Pieței de Vechituri, veste reflectorizante.
Copiii de la Casa de Tip Familial „Orhideea” au vizitat Prefectura
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Copiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” din localitatea Răteşti, comuna Beltiug, alături de coordonatorul lor, Riebel Ileana au fost miercuri, oaspeţii Instituţiei Prefectului Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Altfatter Tamas, directorul de cancelarie Raul Băbţan alături de şefii serviciilor din cadrul Instituţiei Prefectului le-au transmis tinerilor Sărbători binecuvântate şi le-au dăruit dulciuri, cu prilejul Sărbătorilor Pascale.
O femeie de 89 de ani căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Poliţiştii sătmăreni desfăşoară activităţi pentru depistarea unei femei în vârstă de 89 de ani, ce a dispărut de la domiciliu luni după-amiază. La data de 14 aprilie, femeia a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Nagy Ileana are următoarele semnalmente: înălţime 150-155 cm., cca. 50 Kg., constituţie astenica, păr cărunt, fir drept, faţa ovală, ten alb, ochi căprui, gura mare, buze subţiri.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici