Luni, 02 Martie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1511

Eveniment

Pompierul-erou felicitat de prefect
Luni, 02 Martie 2015
Prefectul judetului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, l-a felicitat luni pe angajatul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Somes" Satu Mare, plutonierul major Mihai Stef, pentru fapta sa de curaj. Subofiterul a fost cel care, alaturi de un alt cetatean din Satu Mare, a salvat-o din râul Someş pe tânăra de 16 ani care s-a aruncat săptămâna trecuta de pe podul Golescu.
O fermă de porci din Livada a luat foc, 4.000 de porci au murit
Luni, 02 Martie 2015
Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit, duminică, la ora 16.30, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de iluminat şi evacuare a fumului şi o ambulanţă tip SMURD, sub comanda Plt adj. şef. Epuran Marius, în oraşul Livada, str. DN 19, unde a izbucnit un incendiu la o fermă zootehnică de creştere a porcilor, aflată în proprietatea firmei S.C. AGRO PIG S.R.L. Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au ajuns la locul intervenţiei.
Elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au împărțit mărțișoare
Luni, 02 Martie 2015
Un grup de elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, reprezentanți ai Consiliului Elevilor, au oferit, duminică 1 Martie, mărțișoare celor 86 de doamne aflate la Centrul de Îngrijire și Asistență Șansa, centru amplasat în municipiul Satu Mare în cartierul Solidarității, pe strada Ilișești.În acest centru sunt oferite servicii de îngrijire și asistență socială adulților cu probleme sociale.
Şoferiţe „amendate” cu mărţişoare
Duminica, 01 Martie 2015
Ca în fiecare an de 1 Martie, şoferiţele care circulau la orele amiezii prin Centrul Vechi au tras iniţial o sperietură zdravănă când au fost oprite de echipajele comune ale Poliţiei Rutiere şi Registrului Auto Român, pentru ca puţin mai târziu feţele să li se lumineze cu zâmbet la vederea mărţişoarelor pe care i le ofereau agenţii.
Mărţişoare de la jandarmi
Duminica, 01 Martie 2015
Jandarmii sătmăreni au ieşit duminică în misiune pe străzile municipiului Satu Mare, dar de data aceasta n-au prins infractori, ci au împărţit mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit în drum. Ei au început acţiunea pe Aleea Coposu din centrul oraşului şi au ajuns până în Piaţa Mare, apoi în zona Pieţei Someş şi pe Bulevardul Cloşca.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici