Luni, 22 Septembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1449

Eveniment

QuarKtett este câștigătoarea Festivalului Muzicii de Stradă
Duminica, 21 Septembrie 2014
Datorită vremii nefavorabile, ultima zi a Festivalului Muzicii de Stradă a avut loc în incinta hypermarketului Auchan. Formațiile au început să cânte încă de la primele ore ale dimineții, iar sătmărenii care și-au făcut astăzi cumpărăturile la hypermarket s-au oprit să asculte melodiile artiștilor locali și străini. Așadar, juriul a decis ca formația QuarKtett din Budapesta să fie câștigătoarea festivalului.
Motociclist rănit ușor în timp ce era urmărit de polițiști
Duminica, 21 Septembrie 2014
Un tânăr de 30 ani care conducea o motocicletă, fără a poseda permis de conducere, a fost rănit uşor în urma unei coliziuni cu o remorca oprită regulamentar pe B-dul 25 Octombrie din Carei. Vineri, în jurul orei 12.45, Marius N., de 30 ani, conducea motocicleta marca Kawasaki şi la intersectia străzilor Nicolae Bălcescu și Petofi Sandor nu a acordat prioritate de trecere altui autovehicul.
Festivalul Muzicii de Stradă s-a mutat în centrul orașului
Sambata, 20 Septembrie 2014
Festivalul Muzicii de Stradă s-a mutat, sâmbătă în Piața Libertății din Satu Mare. Ziua a început cu un flashmob inedit care a avut loc lângă Turnul Pompierilor, după care în tot orașul a început să răsune muzica. Pe cele cinci scene amplasate în Parcul Central și pe aleile adiacente au cântat, pe lângă trupele locale și formații din București, Budapesta, Cluj-Napoca și Oradea.
Festivalul Muzicii de Stradă a început în forţă în cartiere
Vineri, 19 Septembrie 2014
Cele trei zile de încântare ale Festivalului Muzicii de Stradă au început vineri după-amiază cu reprezentaţii ale artiştilor invitaţi din toată ţara şi din Ungaria pe mini-scenele amenajate în cartierele municipiului Satu Mare, cu spectacole apreciate de locuitorii de toate vârstele, mai ales de cei care nu au ocazia de prea multe ori să participe la asemenea evenimente organizate în centrul orașului.
E oficial: începe licitaţia pentru şoseaua de centură a Sătmarului
Vineri, 19 Septembrie 2014
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA a postat vineri pe site-ul de achiziţii publice al Guvernului anunţul privind începerea procedurilor de licitaţie pentru proiectarea şi executarea lucrărilor de construire a şoselei de centură a municipiului Satu Mare. Acesta este primul pas oficial spre realizarea proiectului promis de premierul Victor Ponta în timpul recentei sale vizite la Satu Mare.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici