Marti, 28 Aprilie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1521

Eveniment

Programul artistic al festivalului „Sâmbra Oilor” 2015
Marti, 28 Aprilie 2015
Festivalul „Sâmbra Oilor” care va avea loc pe Dealul Huta Certeze și Moișeni ajunge în acest an la cea de-a 59-a ediție. Deschiderea oficială va avea loc duminică, 3 mai, de la ora 11.00, după care va avea loc un moment de sâmbră (Oașul, Sânzienele, Măgura și Bixadul).
O bombă aruncător din al II-lea Război Mondial descoperită la Tur
Marti, 28 Aprilie 2015
Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi, luni, la ora 12.00, despre faptul că în zona localităţii Tur a fost găsit un proiectil. La faţa locului oamenii legii au stabilit că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Tur, judeţul Satu Mare în timp ce efectua lucrări...
Un TIR a intrat într-un microbus şi un BMW. Patru răniţi.
Luni, 27 Aprilie 2015
Încă un accident grav, de data aceasta la Botiz, la ieşirea spre Ciuperceni. Un TIR, al cărui şofer se pare că a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbus, pe care l-a proiectat în şanţul de pe marginea drumului. Apoi TIR-ul a lovit şi un autoturism BMW, pe care l-a proiectat într-un cap de pod.
Câștigătorii tombolei „Festivalul Vinului” 2015 Satu Mare
Luni, 27 Aprilie 2015
Sătmărenii care au participat la tombola din cadrul „Festivalului Vinului Sătmărean” au acum ocazia să vadă dacă sunt câștigători. Vă punem la dispoziție tabelul cu numere câștigătoare la tombola „Festivalul Vinului” 2015 Satu Mare. Câștigătorii pot să-și ridice premiile pe baza tichetului de tombolă, până în data de 30.04.2015.
Doi bărbați s-au spânzurat la sfârşitul săptămânii trecute
Luni, 27 Aprilie 2015
În perioada 24 aprilie – 26 aprilie, Serviciul de Ambulanță a intervenit la 283 solicitări din care 229 cazuri de urgență. Sâmbătă, 25 aprilie, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat să intervină la doi bărbați care s-au sinucis. Primul caz a avut loc la ora 12.53 când serviciul a fost solicitat în Vama.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici