Marti, 01 Decembrie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone


CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1561

Eveniment

Depuneri de coroane pe ploaie la manifestările de Ziua Naţională
Marti, 01 Decembrie 2015
Oficialităţile sătmărene n-au avut noroc la vreme bună, la orele amiezii, când au făcut tradiţionalul „tur al statuilor” pentru a depune coroane de flori în cadrul manifestărilor oficiale de Ziua Naţională a României.
Paradă militară impresionantă de Ziua Naţională, la Satu Mare
Marti, 01 Decembrie 2015
Desfăşurare de forţe cum n-a mai văzut Sătmarul! În premieră în oraşul nostru, parada militară de Ziua Naţională nu s-a mai limitat doar la o defilare a soldaţilor, ci la o desfăşurare spectaculoasă a tehnicii de luptă a unităţilor din această regiune a României.
Polițiștii au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României
Marti, 01 Decembrie 2015
Ziua Naţională a României a fost sărbătorită, la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma.
Femeie accidentată grav la Livada
Marti, 01 Decembrie 2015
Luni după-amiază, în jurul orelor 18.35, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Livada, judeţul Satu Mare. Din primele cercetări s-a constatat că:
Accident grav pe strada Aurel Vlaicu
Marti, 01 Decembrie 2015
Pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Satu Mare a avut loc, duminică, la ora 12.55, un accident de circulaţie. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au stabilit faptul că:
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici