Vineri, 29 Mai 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Defilare cu bebeluși în „marsupiu“
Ioana Gavrău - Joi, 23 Septembrie 2010

Un număr de 15 mămici din Satu Mare au participat joi la un marș organizat cu ocazia celei de-a doua ediții a „Zilelor Babywearing“. Acțiunea organizată de Clubul Mămicilor din Satu Mare a avut drept scop promovarea dispozitivelor de purtare a copilașilor.Dis-de-dimineață, cele 15 mămici au pornit din Grădina Romei și au străbătut la pas orașul, punctul final fiind Pasajul Corneliu Coposu din municipiu.
 Acțiunea noastră are drept scop promovarea mijloacelor adecvate de purtare a nou-născuților, iar motivația este simplă: contactul corporal este o nevoie de bază a copilului, micuții astfel purtați sunt mai mulțumiți, mai echilibrați și plâng mai puțin. Totodată, purtarea lor este o experiență intimă și minunată“, a spus Godri Réka, promotoarea acțiunii.
 Micuții s-au simțit excelent în mini-excursia pe care au făcut-o alături de mamele lor. Mulți dintre aceștia au și adormit până la punctul final al destinației. „Mă simt foarte bine când îmi port copilul într-un astfel de dispozitiv. El are ocazia să vadă mai mult din lume, iar eu pot să fac și altceva între timp“, a spus Aniko Schvarczkopf, una dintre mămicile prezente la marș.
În Pasajul Coposu, mămicile au putut încerca și alte mijloace de purtare. Vineri, acțiunea continuă cu mai multe workshop-uri, iar de la ora 18.30, pe strada Wolfenbuttel, nr. 36, se va organiza o tombolă.
 
Intrarea este liberă.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 1527

Eveniment

Ziua Rezervistului Militar a fost marcată la Satu Mare
Joi, 28 Mai 2015
Cadrele militare în rezervă și în retragere din sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională au sărbătorit joi Ziua Rezervistului Militar. La Satu Mare, adunarea festivă a avut loc în sala mare de ședințe a Consiliului Județean.
Viituri şi gospodării inundate în mai multe sate din judeţul Satu Mare
Miercuri, 27 Mai 2015
Ploile căzute în ultimele ore au produs mai multe viituri care au inundat sute de locuinţe şi au distrus hectare întregi de culturi agricole. Prefectul Eugeniu Avram, în calitate de șef al Comitetului Județean Satu Mare pentru Situații de Urgență...
Explozie la o casă din Negrești. O femeie a fost prinsă sub dărâmături.
Marti, 26 Mai 2015
Serviciul de Ambulanță a fost solicitat marți dimineață, la ora 8.34, la o explozie la o casă de locuit din Negrești-Oaș. Dispeceratul a alocat o ambulanță cu echipaj de prim ajutor, o ambulanță cu echipaj medical de urgență cu asistent și o ambulanță cu echipaj...
Grindină de mărimea oului de găină în furtuna anului la Satu Mare
Luni, 25 Mai 2015
Chiar dacă autorităţile au anunţat Cod Galben pentru zilele de luni şi marţi, nimeni nu se aştepta la furtuna de grindină ce s-a abătut luni după amiază, pe la orele 17, asupra municipiului Satu Mare şi a câtorva localităţi învecinate.
Un copil de 2 ani se află în comă după ce a înghițit antidepresive
Luni, 25 Mai 2015
Serviciul de Ambulanță Satu Mare a intervenit la sfârșitul săptămânii la 287 solicitări din care 232 cazuri pentru urgențe. La ora 20.09 au fost solicitați în Atea pentru un copil de 2 ani și 4 luni, cianotic. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent, dar având în vedere starea gravă...
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici