Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mopedist accidentat grav de tren
Ioana Gavrău  - Marti, 12 Octombrie 2010
Un bărbat de 35 de ani se zbate între viață și moarte după ce acesta a fost rănit grav, luni seara, de trenul personal Satu Mare- Halmeu. Cu toate că barierele erau coborâte, tânărul care conducea un moped a ingnorat semnalele trenului, trecând linia ferată fără să se asigure.

Accidentul feroviar s-a petrecut luni seara, în gara Halmeu.

Trenul personal Satu Mare- Halmeu se întorcea spre municipiu când un mopedist a ignorat faptul că barierele erau coborâte și a trecut linia de cale ferată fără să se asigure. Bărbatul a fost rănit grav“, a spus Camelia Borz, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

La fața locului a ajuns și o ambulanță care l-a găsit pe tânăr în stare de inconștiență.

I-am oferit primul ajutor, bărbatul nu era lucid. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut. Din cauza rănilor grave, acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Baia Mare“, a spus Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

Starea de sănătate a tânărului este gravă. „ Acesta urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. El se află internat la secție de Neurochirurgie din Baia Mare“, a spus Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.
2373 vizite
Distribuie pe