Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi morți și două tentative de suicid în 3 zile
Ioana Gavrău  - Luni, 8 Noiembrie 2010
Două persoane s-au sinucis la sfârșit de săptămână, iar alte două au încercat să-și ia căpat zilelor ingerând substanțe toxice. Un copil a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit grav de un cal, exact în regiunea frontală. Medicii au avut de acordat îngrijiri medicale unui număr de 395 de persoane.

Vineri, la ora 16.46, un bărbat de 43 de ani din Satu Mare s-a spânzurat în locuință. Chiar dacă acesta a fost găsit în scurt timp, viata lui nu a mai putut fi salvată.

Sâmbătă seara, un bărbat de 42 de ani și-a găsit sfârșitul exact în fața cimitirului de pe strada Rodnei. Decesul lui a fost semnalat prin 112. „Era un caz social, se pare că acesta consumase mult alcool. L-am găsit decedat“, a spus Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.
 
Două persoane au vrut să se omoare

Tot sâmbătă, un bărbat de 41 de ani, din Botiz, a vrut să-și ia capăt zilelor. A băut o cantitate mică de pesticid. Din fericire pentru el, starea lui de sănătate este bună. „A rămas internat în spital“, a spus Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.

O femeie de 52 de ani a ingerat, tot voluntar, circa 100 de ml de lac pentru parchet. Aceasta a ajuns în stare foarte gravă la spital, fiind internată de urgență în secția de Reanimare. Conform medicilor, starea ei de sănătate se ameliorează.

Lovit de cal

Un copil de numai 10 ani, domiciliat în Acâș, a fost adus de urgență la spital după ce a fost victima unui accident. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, cu fractură de os parietal, după ce a fost lovit de un cal cu copita, exact în regiunea frontală.

L.M., de 10 ani, a fost adus în stare de conștiență la spital, rămânând internat în secția de Chirurgie Infantilă. „Starea lui generală de sănătate este bună“, a mai spus Constantin Demian.
913 vizite
Distribuie pe