Locale Altele
Joi, 4 Iunie 2020
Joi, 4 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Loga Dance School și încă un vis împlinit
Ioana Gavrău  - Luni, 20 Decembrie 2010
Încă un success pentru Loga Dance Scool. După ce anul trecut dansatorii au reușit să ajute un tânăr aflat în scaun cu rotile, duminică, în cadrul spectacolului de caritate devenit deja tradiție, sportivii au reușit să îndeplinească dorința unui copilaș de 5 ani, nevăzător. Sătmărenii au arătat încă o dată că sunt generoși, donând peste 16.000 lei.


Cinci perechi de dansatori de la Loga Dance Club au dansat timp de o oră pentru Marian Demeter, un copilaș de cinci anișori care provine dintr-o familie modestă din Odoreu. Părinții lui au vândut terenul de lângă casa în care locuiesc pentru a-i putea plăti o operație foarte costisitoare în Franța, care însă nu i-a redat vederea micuțului.


Pentru că între timp au apărut alte complicații, iar retina lui Marian este deja distrusă și nicio altă intervenție chirurgicală nu l-ar putea ajuta, visul părinților a fost acela de a-i amenaja în locuință o baie cu dotări moderne, asemănătoare cu cea din hotelul în care a fost cazat în Franța.Duminică, la ora 21.00, cinci sportivi de la Loga Dance School au dansat, fără oprire, un dans cubanez de formație, Rueda de Casino. Spectacolul a fost transmis în direct de TV1 Satu Mare, iar în timpul show-ului sătmărenii au putut urmări de acasă interviuri cu familia lui Marian.


Nu mai puțin de 600 de bilete s-au vândut în scop caritabil, suma totală ajungând la 16.900 lei. Cu acești bani, părinții lui Marian au reușit deja sa-i amenajeze baia pe care și-o dorea.

Am pus la punct deja baia, îi place foarte mult cum arată. Mulțumesc sătmărenilor care au fost alături de noi“, a spus Monica Demeter, mama lui Marian.

Marian a mai primit cadouri în valoare de 600 lei.

Sponsorii principali au asigurat premii importante.

- firma Szalka Tuzep a oferit familiei Demeter o reducere de 1.500 de lei din preţul total al materialelor de construcţie pe care l-au cumpărat
- firma Poszet a oferit o reducere de 1.500 de lei din preţul instalaţiilor sanitare şi a asigurat instalarea gratuită a acestora;
- firma Panatek a oferit o reducere de 1.500 de lei din preţul manoperei la lucrările de renovare.


Fotograful oficial al campaniei de caritate a fost Radu Mihalca, iar Loga Dance School a oferit, prin tragere la sorţi, zece bonuri valorice de câte 100 RON donatorilor interesaţi să se înscrie la cursuri de dans.
2118 vizite
Distribuie pe