Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Moș Crăciun adus cu duba Jandarmeriei
Ioana Gavrău  - Marti, 21 Decembrie 2010
Peste 60 de copilași ai cadrelor Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare au fost vizitați marți dimineața de Moș Crăciun. Acesta a ajuns într-un mod mai inedit, copilașii văzându-l pe moșneag cum coboară din duba Jandarmeriei. Încântați la maxim de spectacolul oferit, micuții l-au răsplătit pe Moș cu multe colinde și poezii.


Cu începere de la orele 10,00 Regiunea 3 Satu Mare din cadrul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor a organizat acţiunea „Vine, vine Moş Crăciun”, în cadrul căreia copiii membrilor Asociaţiei l-au întâlnit pe Moş Crăciun.


Cu mic cu mare, cu emoţia firească în glăscioare, copilaşii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu colinde şi poezioare. Acesta a coborât din maşina Jandarmeriei aducând o mulţime de daruri. Nici Moşul nu s-a lăsat mai prejos şi, după ce i-a ascultat pe îndelete pe fiecare, i-a răsplătit pentru efortul depus şi le-a oferit daruri constând în dulciuri şi fructe.


Atmosfera a fost întregită de colindul jandarmilor conduşi de preotul unităţii Silaghi Cristian care vestea Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos !


Asociaţie Internaţională a Poliţiştilor a pregătit alte 200 de cadouri care vor fi împărțite copiilor cadrelor de pompieri și polițiști din cadrul Ministerului de Interne.


1462 vizite
Distribuie pe