Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primul născut în 2011 este oşan
Boby Demian  - Duminica, 2 Ianuarie 2011

Primul nascut al anului 2011 este un baietel, venit pe lume in ziua de 1 ianuarie, la ora 0.25. El se numeste Maier Vasile Cosmin, la nastere a avut 3.350 de grame si a primit nota 9. Mama, Maier Marica, este in varsta de 37 de ani si mai are două fetite, in varsta de 7, respectiv 2 ani, fiind domiciliată în Gherta Mica.

 

"M-am bucurat foarte mult ca este baiat. Mai avem acasa doua fete, iar Vasile este primul nostru baiat, asa ca fericirea noastra este foarte mare" -a declarat proaspata mamica.

 

Numele de Vasile Cosmin l-a pus de comun acord cu tatal. Vasile, pentru ca s-a nascut de Sfantul Vasile, iar Cosmin pentru ca le-a placut ambilor parinti.

 

Pentru anul 2011 mama isi doreste multa sanatate si fericire pentru intreaga familie, tuturor locuitorilor comunei Gherta si tuturor satmarenilor. Ea multumeste echipei medicale care a ajutat-o sa treaca cu bine peste acest moment important din viata ei.

 

Nasterea a decurs normal si a fost coordonata de o echipa medicala alcatuita din dr. Mircea Dragos, dr. Stefan Pop, dr. Tatiana Gui, asistentele Hutton Eniko, Gabriela Fazekas, Andrea Balla si Maria Roatis.

2164 vizite
Distribuie pe