Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Îmbulzeală la lansarea de CD a lui Petrică Mureșan
Ioana Gavrău  - Joi, 6 Ianuarie 2011
Peste 1000 de persoane s-au înghesuit joi seara în Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare unde interpretul de muzică populară Petrică Mureșan și-a lansat cel de-al doilea album din cariera sa. Sute de prieteni și fani ai muzicii pe care o cântă i-au fost alături începând cu orele 18.00. Nici oficialitățile sătmărene nu au lipsit de la spectacol.


De la orele 16.30, sala de spectacol din Casa de Cultură a Sindicatelor a fost umplută de sătmărenii care îndrăgesc melodiile artistului Petrică Mureșan. Concertul, programat la ora 18.00, a fost amânat cu o jumătate de oră din cauza mulțimii care nu a reușit să intre în sala umplută la refuz. Coridoarele au fost pline de fanii interpretului, iar lumea se certa deja pe scări.

După ce s-au mai liniștit apele, Petrică Mureșan a urcat pe scenă alături de directorul Centrului de Creație, Felician Pop, și Mircea Deac, directorul Școlii de Arte.


Petrică Mureșan și-a lansat joi cel de-al doilea album de muzică populară, intitulat „Să dai viață“, album la care a muncit cinci ani de zile. Publicul numeros de joi seara a demonstrat încă o dată valoarea artistului sătmărean.


Pe scenă au mai urcat nume mari ale folclorului românesc: Ionel Sabo, Nicolae Mureșan și Nicolae Mureșan jr., Sava Negreanu Brudașcu, Lucia Potra și Mihai Nemeș, Năstăcuța Iuga, Dan Daniel, Ansamblul „Tulnicul“ din Baia Mare.

Spectacolul a durat mai bine de trei ore.
3151 vizite
Distribuie pe