Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Arsă de vie în propria casă
Ioana Gavrău  - Vineri, 28 Ianuarie 2011
O femeie de 43 de ani din Satu Mare a ars de vie în propria locuință. Incendiul puternic a izbucnit de la soba care funcționa pe rumeguș. Cu toate că vecinii i-au sărit în ajutor, femeia nu a mai putut fi salvată. Soțul acesteia, disperat să intre în casă, a suferit arsuri de gradul I și II pe față, însă starea lui de sănătate este bună, acesta refuzând internarea.


Tragedia a avut loc în cartierul Curtuiuș din municipiul Satu Mare. Vineri, în jurul orei 20.00, vecinii și soțul victimei au observat casa în flăcări. În ciuda eforturilor depuse, niciunul dintre aceștia nu au reușit să intre în casă, flăcările fiind mult prea puternice.


Mariana Stoica, de 43 de ani, a ars de vie în locuință. Pompierii au intervenit prompt cu o autospecială, însă femeia nu a mai putut fi salvată.


Am văzut flăcări mari și atunci am încercat să intrăm în casă pentru a stinge incendiul.Era mult fum, nu am văzut nimic“, a spus un vecin.


Soțul femeii a ajuns la spital cu răni la față. „Starea bărbatului este bună, a suferit arsuri de gradul I și II pe față. Acestuia i s-a recomandat să rămână sub supraveghere medicală, însă a refuzat“, a spus Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.


Și poliția a ajuns la fața locului, aceștia demarând și o anchetă. Femeia a lăsat în urmă doi copii, ambii majori și un soț necăjit.
2297 vizite
Distribuie pe