Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fitt Day la Prima Gym
Ioana Gavrău  - Marti, 1 Februarie 2011
Nu mai puțin de 200 de sătmăreni dornici de a-și menține un corp frumos, dar și o sănătate de invidiat au participat marți la o serie de antrenamente de aerobic, fitness și cycling, în Ziua Ușilor Deschise la Primagym, una dintre cele mai moderne săli de aerobic din Satu Mare. Au învățat mișcări noi și au scăpat și de câteva kilograme în plus.


Aglomerație mare marți la Primagym. Începând cu orele 14.30 și până seara târziu, sălile de antrenament au fost vizitate de sute de persoane, femei și bărbați, pasionați de sport.


Pe lângă antrenamentele de ardere a grăsimilor, condi, cardiodance, modelarea corpului, Pilates & BodyArt, antrenoarele de la Primagym au introdus de marți, 1 februarie, un program și mai atractiv: Zumba Fitness, oră susținută de singura antrenoare calificată din Satu Mare.


Zumba combină energia și muzica ritmată, motivantă, cu mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură buna dispoziție. Zumba foloșeste o fuziune de dansuri latino și internaționale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa și calypso, hip hop și reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic și fitness, cu mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul.Bărbați la finess

Și bărbații au fost prezenți marți la sport. Aceștia nu sunt excluși de la orele de antrenament, pentru ei existând și un program la fel de atractiv: cardio kickboxing.


Acesta este un antrenament cardiovascular, un amestec de box, arte marțiale, şi aerobic. Mişcările tradiţionale în cardio kickboxing includ lovituri, atât cu pumnii cât și cu picioarele şi alte miscări complexe, care se referă la artele marţiale. În timp ce kickboxing competitiv implică contact fizic cu un adversar, cardio kickboxing nu implică nici un contact fizic şi a fost conceput pentru a ajuta oamenii să obţină o potrivire în miscari și un corp sănătos. Această formă de exerciţiu arde aproximativ 350-450 de calorii pe oră și este efectuată pe muzică de mare intensitate.


Din data de 2 februarie în fiecare miercuri, în Sala Mare, de la ora 19:00, femeile și bărbații sunt așteptați la kickboxing.

Antrenament supravegheat de medic specialist

Dacă ai un regim alimentar nesănătos și vrei să scapi ușor de kilogramele în plus poți să apelezi cu încredere la programul FIT-NO FAT de la Primagym, antrenament care schimbă obiceiurile proaste, iar pierderea în greutate este vizibilă. Programul este personalizat pe fiecare participant după un consult medical de specialitate, efectuat de dr. Marta Bzuch, diabetolog și nutriționist. Orele de antrenament sunt ținute de antenoarea Ilona Ilyes.

Din echipa Primagym fac parte antrenorii:
ANTRENORI
Aerobic
Ilyes Ilona (Baby) - personal trainer; instructor aerobic, instructor dance aerobic, instructor step aerobic, instructor flexi-bar;
Bakos Melinda – instructor aerobic, instructor step aerobic, instructor flexi-bar, kinetoterapeut , instructor yoga pentru gravide
Nistea Simona – instructor aerobic, instructor PILATES, BodyART
Bogdan Renata – instructor aerobic

Zumba Fitness
Felegyhazi Reka – instructor Zumba Fitness – Sibiu
Cycling
Kovacs Brigitta – instructor aerobic; intructor SPINRACING
Szolosi Rita – instructor SPINRACING
Anzik Arnold – instructor CYCLING


Fitness
Valean Daniel – instructor fitness, bodybuilding
Dans de societate
Bogdan Bianca – instructor de dans de societate, campion naţional dans sportiv 2007

MASAJ
Nagy Aliz

CAMERA PENTRU COPII
Katocz Emese – invatatoare

FIT-NO FAT
Dr. Bzduch Marta – diabetolog, nutritionist

Pentru mai multe informații, accesați site-ul Primagym.
7021 vizite
Distribuie pe