Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursă mortală pentru un tânăr de 23 de ani
Ioana Gavrău  - Miercuri, 9 Februarie 2011

Un grav accident de circulație a avut loc marți seara, la intrare în localitatea Mădăras, pe DN 19. Un tânăr de 23 de ani din Supuru de Jos și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a intrat sub un camion. Mașina tânărului a fost făcută praf, părți din autoturism fiind aruncate zeci de metri.


Accidentul de circulație a avut loc după ora 19.00. Dănuț Varga, de 23 de ani, din Supuru de Jos, conducând autoturismul marca Volkswagen Passat, a pierdut controlul volanului în curbă, intrând în camionul ce venea din sens opus. Impactul a fost extrem de puternic, tânărul nemaiavând nicio șansă de supraviețuire.


Acesta se ducea la locul de muncă, benzinăria Petrom de pe Careiului. Viteza neadaptată condițiilor de drum și ceața densă l-a condus pe tânăr la o moarte sigură.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerare, corpul lui Dănuț Varga fiind prins între fiarele mașinii.

Șoferul camionului, Forgacs Istvan, a scăpat nevătămat. Marfarul, în urma impactului, a fost proiectat în șant. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0 alcoolemie.



Cred că tânărul avea și viteză. A pierdut controlul volanului, parca dansa pe șosea. Nu am mai putut să fac nimic. Impactul a fost inevitabil“, a spus Forgacs Istvan, șoferul camionului.


Poliția a preluat cazul. Circulația a fost blocată mai bine de o oră. Coloanele de mașini se întindeau pe kilometri întregi.

4079 vizite
Distribuie pe