Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Bal de caritate Lions Club
Ioana Gavrău  - Vineri, 25 Februarie 2011
Muzică bună, fete frumoase, creatori de modă și numai „lumea bună“ a Sătmarului. Așa s-a desfășurat vineri seara a șaptea ediție a balului de caritate organizat de Clubul Lions Someș Satu Mare, eveniment ce s-a încheiat cu o licitație, banii strânși fiind ulterior donați copiilor cu handicap de vedere și a celor suferinzi de diabet.


Evenimentul a avut loc la restaurant Select din municipiu. Mircea Deac, directorul Școlii de Arte și Laura Micovski au deschis balul de caritate. Președintele Clubului pentru anul Lionistic, Viorica Dragomir, a salutat invitații, prezentându-se mai apoi activitățile Clubului Lions.


Oamenii de afaceri sătmăreni au putut urmări manechinele Agenției Gaby`s Models, care au prezentat colecțiile designerilor sătmăreni - Anamaria Ulman și Mariana Danciu.
Trupa de dans din Tășnad, Celtic Feet, a făcut spectacol.


Dansatorii de la Clubul Royal Dance și Loga Dance School au oferit invitaților momente de neuitat.
Momentul cel mai așteptat de public a fost licitația. Peste 15 tablouri realizate de Asociația Artiștilor Plastici Sătmăreni au fost cumpărate de oamenii de afaceri.


Banii strânși vor fi donați copiilor cu handicap de vedere, dar și celor suferinzi de diabet.

De atmosferă s-a ocupat formația XXL, solista Ioana Drogoș demostrând încă o dată că și Satu Mare are artiști extrem de talentați.

3770 vizite
Distribuie pe