Locale Altele
Luni, 19 August 2019
Luni, 19 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amenințată cu moartea și prădată de 3000 lei
Ioana Gavrău  - Marti, 1 Martie 2011
Tâlhărie în centrul municipiul Satu Mare. Un bărbat necunoscut până la ora actuală, client fidel al sălii de jocuri sportive de pe strada Lovinescu, a amenințat cu un cuțit angajata localului, făcându-se mai apoi nevăzut cu suma de 3.000 lei. Camerele video din local l-au suprins pe faptuitor și polițiștii au deja o pista pentru prinderea lui.


Tâlhăria s-a petrecut marți seara, în jurul orei 20.00. Angajata sălii de jocuri s-a trezit la un moment dat amenințată cu un cuțit chiar de clientul la care i-a alimentat în urmă cu câteva minute aparatul de joc. Fără a mai sta pe gânduri, speriată și amenințată cu moartea, femeia i-a dat toți banii încasați în ziua respectivă – 3000 lei.

În urmă cu doi ani de zile, aceeași sală de jocuri a fost spartă, infractorul purtând la data respectivă o cagulă.

Din păcate este recesiune. S-a speriat angajata, nu am apucat să vorbesc cu ea“, a spus patronul localului, Szabo Lajos.

Polițiștii știu cum arată infractorul. Acesta a fost surprins de camerele video. Se pare că este un client fidel al localului, iar în timpul săvârșirii infracțiunii, bărbatul se afla sub influiența băuturilor alcoolice.


În cauză cercetările continuă pentru identificarea suspectului și tragerea lui la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

1463 vizite
Distribuie pe