Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Autocar în flăcări VIDEO
Alex Prunean  - Vineri, 1 Aprilie 2011
30 de pasageri ai cursei Satu Mare – Baia Mare – București au trecut prin momente cumplite joi seara. Autocarul a luat foc la intrarea în Dej, imediat după podul peste râul Someș. Printre pasageri se aflau și sportive din Satu Mare și Baia Mare care mergeau spre Capitală la Campionatul Național de Gimnastică.

Autocarul a luat pur și simplu foc la câteva zeci de metri de șoseaua de centură a Dejului. Au urmat clipe de coșmar pentru cei 30 de pasageri. Autocarul trebuiă să ajungă în București, dar din motive necunoscute încp s-a umplut de fum.

În acel moment, șoferul a evacuat imediat pasagerii. Roata din spate a autobuzului a luat foc iar flacările au cuprins și o parte din autovehicul.

Un geam s-a spart, iar un cauciuc a explodat imediat după coborârea pasagerilor. Printre pasageri s-au aflat și sportive din Satu Mare si Baia Mare. Antrenoarea Ileana Iakob, insotiță de o gimnastă, urmau să participe la un concurs național pentru stabilirea lotului național de junioare. Acolo avea loc selecția pentru gimnastele care vor reprezenta România la Campionatul European din 2012.

A intrat fum în autocar, șoferul a oprit imediat și am coborât. Roata ardea. Apoi geamul a explodat. Noi mergeam spre București la concursul național de gimnastică” a declarat antrenoarea din Baia Mare. Pasagerii din autobuz au asteptat la Dej până când o altă mașina i-a preluat pentru a-și continua drumul spre București.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii incidentului.
1654 vizite
Distribuie pe