Locale Altele
Duminica, 23 Februarie 2020
Dum, 23 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Holiday & Travel Expo
Florin Răchitan  - Vineri, 6 Mai 2011

La Casa de Cultură a Sindicatelor şi-a deschis porţile cea de-a V-a ediţie a Târgului Internaţional de Vacanţe şi Călătorii „Holiday & Travel Expo”, la care îşi prezintă ofertele de vară o duzină de agenţii de turism, hoteluri, staţiuni balneare sau alte firme care au legătură directă sau indirectă cu turismul.


 

Deschiderea oficială a avut loc vineri, la orele amiezii, în prezenţa viceprimarului Kereskenyi Gabor, care şi-a exprimat speranţa că vizitatorii îşi vor putea alege sejururile preferate în această vară, în ciuda crizei economice.

 

Organizatorul Antal Attila din partea Showtime Entertainment Factory a reuşit să invite şi la această ediţie a târgului de turism reprezentanţi ai acestui domeniu din judeţul Satu Mare, dar şi din judeţele învecinate din Ungaria, hotelurile şi staţiunile de acolo oferind un număr mare de premii vizitatorilor care participă la tombola organizată cu această ocazie.


 

Astfel, dacă vizitaţi expoziţia la sfârşitul acestei săptămâni, aveţi ocazia să câştigaţi pachete de înfrumuseţare, abonamente la solar, bilete de intrare la aquaparcuri, wellness week-end-uri şi chiar o vacanţa de o săptămână pe litoral.

1022 vizite
Distribuie pe