Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bebeluș înecat cu lapte
Ioana Gavrău  - Marti, 31 Mai 2011
Tragedie într-o familie din comuna Craidorolț. Un copil de numai 4 luni a murit luni seara la scurt timp după ce mama lui l-a hrănit. Lăsată nesupravegheată timp de câteva minute, fetița s-a înecat cu lapte. În ciuda manevrelor de resuscitare, bebelușul nu a mai putut fi salvat. Protecția Copilului și Poliția Satu Mare au deschis o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de moartea micuței.


Bebelușul de 4 luni și bunica acesteia au petrecut jumătate de zi împreună. Micuța a ajuns acasă, s-a jucat în curte alături de surioara ei mai mare. La un moment dat, mama copilașelor a auzit un strigăt de ajutor.


Luni, la 16.30 le-am pus pe amândouă în pat, m-am dus în ogradă, ele au adormit. După un timp, s-au trezit, le-am dat de mâncare și am ieșit, preț de 10 minute, la toaletă și să dau mâncare animalelor. Atunci am auzit-o pe nașa fetiței cum strigă după ajutor“, a spus Maria Iftimie (20 ani), mama fetițelor.


Un vecin le-a sărit în ajutor și au dus-o pe micuță la spital. S-au întâlnit cu salvarea pe drum, însă nu s-a mai putut face nimic. Micuța era deja decedată.

Polițiștii din Craidorolț au fost sesizați aseară despre faptul că la Spitalul Municipal Carei a fost transportată o minoră de 4 luni care nu prezenta semne vitale, iar la spital a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe a survenit decesul“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost deja anunțată de asistentul social din comună. Familia era cunoscută în sat ca fiind una muncitoare și nimeni niciodată nu a avut probleme cu ei.


Dimineața am aflat și am anunțat Protecția Copilului. Era o familie muncitoare, trăiesc după munca lor, bărbatul este ciurdar, iar soția stătea cu copiii“, a spus Balogh Bela, asistentul social din comună.


Dacă mama de 20 de ani va fi găsită vinovată, aceasta riscă să fie decăzută din drepturile părintești.


1770 vizite
Distribuie pe