Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PitStop cu verificarea gratuită a maşinilor
Florin Răchitan  - Sambata, 2 Iulie 2011

La fel ca în ultimii doi ani, societatea Autonet din Satu Mare a organizat la sfârşitul săptămânii Caravana PitStop pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la importanţa siguranţei tehnice în circulaţia pe drumurile publice. Sătmărenii şi careienii au avut parte de verificări gratuite ale celor mai importante componente ce ţin de siguranţa autoturismelor.


 

Prima oprire a Caravanei PitStop a fost vineri în parcarea supermarketului Kaufland din Carei, unde între orele 9 – 18 specialiştii de la Autonet au verificat gratuit amortizoarele, anvelopele, farurile, lichidul de frână şi încărcarea bateriei la toate autoturismele aduse de proprietarii lor.
 

 

Acţiunea s-a repetat sâmbătă, în acelaşi interval orar, în parcarea supermarketului Kaufland din Satu Mare. Rezultatele testărilor au fot explicate şi interpretate conducătorilor auto pentru ca aceştia să înţeleagă perfect starea în care se află maşinile lor şi să poată lua măsurile necesare pentru a remedia eventualele defecţiuni.

 

Coordonatorul de marketing al secţiei Concepte de Service din cadrul Autonet România, Roland Vinkler, a declarat că în cursul zilei de vineri au fost verificate 156 de maşini şi se aştepta cel puţin la acelaşi număr şi sâmbătă, la Satu Mare.
 

 

La intrarea în pitstop-ul amenajat de Autonet în parcarea Kaufland s-au format cozi lungi de maşini, fiind nevoie de aproximativ patru minute pentru verificarea completă a unui autoturism. „N-am prea găsit nici o maşină în stare perfectă din punct de vedere tehnic, toate au avut probleme mai mari sau mai mici. Am găsit una, de exemplu, al cărei proprietar nu a schimbat niciodată lichidul de frână, iar alta nu avea fixată capota cum trebuie, prezentând în orice clipă un pericol grav de accidentare” – a declarat Roland Vinkler.


 

Reprezentanţii service-urilor partenere în această acţiune, Automeister şi Auto Check Center,  au acordat tichete de reduceri sau bonuri valorice proprietarilor maşinilor cu probleme.

3650 vizite
Distribuie pe