Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Studenți de la Academia de Poliție, în practică la Jandarmerie
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 18 Iulie 2011
Începând de luni, 18 iulie, şapte studenţi sătmăreni ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma – Jandarmi, îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Toţi studenţii au finalizat anul I de studiu.


Pe parcursul primului an de învăţământ, viitorii jandarmi au asimilat o serie de noţiuni teoretice de bază ale muncii de jandarm, finalizate printr-un curs de pregătire intensiv la Centrul de Perfecţionare Jandarmi Ochiuri, unde au obţinut un brevet de tehnician în intervenţie profesională.

Toate cunoştinţele acumulate în anul I de studiu, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică de vară, timp de 2 săptămâni, perioadă în care studenţii alături de tutori ofiţeri - jandarmi îşi vor pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la misiuni de ordine publică pentru a-şi forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

Trebuie menţionat faptul că toţi cei 7 studenţi - jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar la absolvirea facultăţii vor fi încadraţi în unitatea noastră.

 

1185 vizite
Distribuie pe