Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Accident în lanţ pe Podul Golescu
Florin Răchitan  - Marti, 16 August 2011

Un accident în lanţ a fost provocat marţi, la orele amiezii, pe Podul Golescu din Satu Mare, de un şofer care se pare că a urcat în viteză pe pod dinspre Piaţa Mare şi a făcut o manevră periculoasă.
 


El conducea un Audi A4 Combi, cu care a lovit din spate un BMW, care la rândul lui a ricoşat într-un Renault cu numere de Ungaria. Şoferul BMW-ului a fost rănit şi, după ce a primit primul ajutor la faţa locului, a fost transportat cu ambulanţa la spital.

 

Şoferul responsabil de producerea accidentului a declarat că a încercat să evite un taximetrist care i-a ieşit în faţă în momentul în care urca pe pod dinspre Piaţa Mare şi a fost nevoit să treacă brusc pe banda cealaltă, unde mai multe maşini erau oprite în coloană.
 

 

Deşi susţine că n-a avut viteză mare în momentul în care a efectuat această manevră, impactul cu BMW-ul din faţă, în pantă ascendentă, a fost atât de puternic încât l-a aruncat mai mulţi metri, direct în Renault, în timp ce Audi Combi s-a răsucit, ocupând două benzi de drum.


 

Din această cauză, în timpul în care s-au făcut cercetările la faţa locului, circulaţia pe pod s-a desfăşurat cu mare greutate, coloana de maşini întinzându-se până pe strada Iuliu Maniu.

UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şoferul responsabil de producerea accidentului a fost sancţionat cu amendă de 201 lei şi 3 puncte penalizare pentru "nerespectarea unei distanţe corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţă". În urma investigaţiilor medicale de la Spitalul Judeţean s-a constatat că tânărul şofer din BMW nu a suferit vătmări.

6352 vizite
Distribuie pe