Locale Altele
Marti, 28 Ianuarie 2020
Marti, 28 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a împușcat cu arma de vânătoare
Ioana Gavrău  - Luni, 10 Octombrie 2011
Durere mare într-o familie din Dumbrava Mică. Un bărbat de 47 de ani și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu arma de vânătoare în zona pieptului. Se pare că victima era stresată că nu are bani pentru cele necesare traiului. Acesta trebuia să-și primeasă salariul pentru cele trei luni muncite în Belgia, însă patronul îl amâna de pe o zi pe alta.


Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiază, când aproape toată familia era acasă. Nicolae Ziman, de 47 de ani, tatăl a trei copii minori, a ieșit pentru câteva minute să vorbească la telefon și nu s-a mai întors.

„Eram la ei în casă. Am povestit, iar la un moment dat a primit un telefon și a ieșit afară să vorbească. După câteva minute l-a găsit fetița. S-a întâmplat în camera din față, la stradă. L-am găsit jos, într-o baltă de sânge“, a declarat o vecină.


Bărbatul era neliniștit din cauza banilor. Vroia să le ofere un trai mai bun copiilor și soției. Salariul pe cele trei luni muncite în Belgia reprezenta un mare ajutor pentru viața de zi cu zi.

L-am văzut stresat, disperat. Mi-a zis că a lucrat degeaba trei luni. A slăbit tare mult, era numai piele și os. Mi-a zis că nu poate să-și ajute familia așa cum vroia el. Știu că trebuia să primească în jur de 6000 lei“, a declarat un vecin.


Nicolae Ziman era vânător de mai bine de 3 ani și deținea arma în mod legal.

„Polițiștii au exclus varianta unui omor. Bărbatul s-a sinucis cu arma de vânătoare“, a spus Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Bărbatul era unicul sprijin al familiei. Rudele și apropiații victimei sunt încă în stare de șoc. Familia va încerca acum să recupereze banii și să se apuce de înmormântare.

1898 vizite
Distribuie pe