Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Joi se întrerupe alimentarea cu gaz pe 21 străzi din Satu Mare
E ON Gaz  - Miercuri, 12 Octombrie 2011

În cursul zilei de joi, între orele 09.00 şi 18.00, va fi întreruptă alimentarea cu gaze pe 21 de străzi din municipiul Satu Mare, pentru punerea în funcțiune a unei noi stații.

 

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat o importantă investiţie de modernizare a unei staţii de reglare de sector de pe strada Botizului. Noua staţie este prevăzută cu dotări de ultimă generaţie, valoarea investită de companie în acest proiect depăşind 600 de mii de lei.

 

Pentru cuplarea noii staţii de reglare de sector la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de joi, 13 octombrie, începând cu ora 09.00, pe străzile Botizului, Odoreului, Jozsef Attila, Teodor Speranţa, Garofiţei, Fabricii, I.L. Caragiale, Orientului, Locomotivei, Crivăţului, Maşiniştilor, Şoimoşeni, Cezar Bolliac, Victoriei, Gutinului, Onisifor Ghibu, Carpaţilor, Oaşului, Cărămidarilor, Macului şi Maria din municipiul Satu Mare.

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

 

E.ON Gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaze, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

1107 vizite
Distribuie pe