Locale Altele
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Mie, 11 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Omorâtă pentru câteva bijuterii
Ioana Gavrău  - Vineri, 14 Octombrie 2011
O femeie de 79 de ani din Baba Novac a fost omorâtă cu bestialitate miercuri noaptea. Hoțul, consătean cu femeia, a intrat în casă pentru a-i fura bijuteriile. După ce a lovit-o până când femeia și-a pierdut răsuflarea, criminalul a încercat apoi să ascundă urmele crimei. Principalul suspect a fost reținut de polițiștii sătmăreni.


Femeia de 79 de ani era văduvă de mult timp. Pentru că nu se putea descurca singură cu treburile casei, aceasta mai ruga oamenii din sat să o ajute. Miercuri seara, după ce s-a pus la culcare, tânărul care până atunci era sprijinul ei, a intrat peste ea să o jefuiască.

O vecină a făcut descoperirea macabră.

Am plecat la Satu Mare și pe ea am lăsat-o să-mi trimită vacă la ciurdă. Când m-am întors acasă am văzut că vaca e în poiată. Am sunat-o pe telefon și a răspuns numai robotul. M-am dus să o caut, ușa era deschisă și m-am băgat în hol. Acolo am văzut-o învelită până la gât, nu am recunoscut-o, era într-o baltă de sânge“, spune vecina care a găsit-o pe victimă.


După ce a omorât-o cu bestialitate, tânărul de 27 de ani i-a luat cerceii și lanțul din gât. Pentru a șterge urmele de sânge din casă, tâlharul a luat perdeaua dintr-un geam și a curațat sângele.
Probele au fost găsite de polițiști la câteva sute de metri distanță, pe un câmp.


Au găsit o geacă plină cu sânge, o perdea, noi n-am fost acolo. Așa ceva nu s-a mai întâmplat. După câte am auzit i-a luat cerceii și lănțișorul“, a declarat un vecin.

La scurt timp după crimă, polițiștii au reușit să identifice primul suspect. Acesta era tânărul care o ajuta pe bătrână. Acasă la el au fost găsiți cerceii și lănțișorul de aur.Au venit la noi, au găsit în pernă bijuteriile, eu le-am dat toate, eu nu știu nimic“, a spus mama principalului suspect.

Oamenii din sat sunt îngroziți. Chiar dacă principalul suspect nu a fost încă arestat, sătenii știu cine este vinovatul.Un țigan a făcut, au descoperit astă-noapte, au găsit probe pe aici. Din câte știu eu, tânărul a intrat în casă, a bătut-o până a omorât-o, i-a luat cerceii și lănțișorul, a tâlhărit-o“, spune îngrozit un vecin.

Varga Iosif, principalul suspect, mai are încă 9 frați, toți cu reputație proastă în sat. Nu este pentru prima dată când omul are probleme cu legea. În primavară a ieșit din închisoare, acesta fiind condamnat pentru furt calificat.


Polițiștii de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare, efectuează investigații în cazul unei morți suspecte, o femeie de 79 de ani a fost găsită decedată în locuința sa, prtezentând la nivelul feței urme de sânge“, a spus Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.
 
Dacă este găsit vinovat, bărbatul riscă să stea ani buni la răcoare.

1369 vizite
Distribuie pe