Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
VIDEO Doi traficanți de droguri au fost reținuți
Ioana Gavrău  - Miercuri, 26 Octombrie 2011
În urma a cinci percheziţii la locuinţele unor suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc, au fost ridicate 122 de comprimate de ecstasy, 400 de grame de cannabis şi 10 grame haşiş. Două din cele cinci persoane audiate au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.UPDATE ora 16.00

În urma unei investigaţii care a durat şase luni, poliţiştii antidrog ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, din cadrul B.C.C.O. Oradea şi procurori D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare au depistat cinci persoane din Satu Mare, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, suspectate că se ocupau cu traficul de droguri de risc şi mare risc.

Pentru probarea activităţii infracţionale, miercuri, au fost efectuate simultan cinci percheziţii la locuinţele suspecţilor. În urma acestor activităţi au fost ridicate 122 de comprimate de ecstasy, 400 de grame de cannabis, 10 grame de haşiş, 3 cântare electronice folosite la cântărirea drogurilor şi 10 telefoane mobile.


Suspecţii, C.T., de 32 de ani, C.C., de 26 de ani, M.N., de 31 de ani, I.R., de 24 de ani, din Satu Mare şi H.F., de 24 de ani, din Negresti Oaş sunt cercetaţi pentru trafic şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin. 1 şi art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului ilicit de droguri.
În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Ora 12.00

Miercuri dimineaţa, o familie din Satu Mare s-a trezit cu poliţiştii DIICOT la uşă. Anchetatorii aveau informaţii că persoanele respective deţin o cantitate însemnată de droguri. Percheziţia a fost efectuată în jurul orei 07.00, în municipiul Satu Mare. În locuinţa celor doi au fost găsite câteva sute de grame de iarbă.


Poliștii DIICOT Oradea au efectuat miercuri dimineața cinci percheziții domiciliare. Cinci persoane au fost duse la Parchet pentru audieri.

Ora 07.30

Conform unor surse neoficiale, cele două persoane se află sub supravegherea DIICOT Oradea de ceva vreme. Miercuri dimineaţa, casa lor a fost răscolită de poliştii care căutau droguri.


Anchetatorii au găsit câteva sute de grame de iarbă şi pastile. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare.


6369 vizite
Distribuie pe