Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Karul la Airsoft, o reuşită
Centrul Cultural Carei  - Duminica, 27 Noiembrie 2011

Prima ediție a Cupei Karul - International Airsoft OPEN 2011, organizată de Asociația Sportivă "Corvus Regia" și echipa sa de airsoft KEA Carei a fost o reușită. La această competiție s-au prezentat echipe de airsoft din Carei, Satu Mare, Negrești-Oaș, Valea lui Mihai, Oradea, Cluj, Deva, precum și jucători din Ungaria, Italia și Germania.


 

Echipele au avut de îndeplinit trei misiuni care imitau situații reale ce pot apărea într-o zonă de conflict. Scenariile au fost search and destroy, rescue the hostage - no one left behind și capturarea steagului inamic.
 

 

Aceste misiuni au fost concepute pentru a pune la încercare capacitatea jucătorilor de airsoft de a se orienta pe hartă după coordonate date, puterea de concentrare în condiții de stres, spiritul de lider și cel de echipă și, nu în ultimul rând, abilitățile de mânuire a puștilor de airsoft.


 

Organizatorii le-au pregătit participanților surprize de-a lungul traseelor: mine anti-personal care împroșcau la câțiva metri boabe de fasole și făină, trupe partizane ascunse în pădure, câţiva sabotori care atacau toate trupele întâlnite în cale. Terenul care i-a așteptat pe jucători a fost amenajat cu obstacole, bunchere, tranșee și alte ascunzători pentru a ajuta sau a îngreuna avansarea în misiune.


 

Cu toate că s-a jucat la -3 grade Celsius, jocul s-a derulat foarte bine; gustările, ceaiul fierbinte din pauze și mâncarea extraordinară făcută la ceaun au fost niște aliați de nădejde.
 


Cei fără de care nu s-ar fi putut organiza această ediție a Cupei sunt: Primăria Foieni, Direcția de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, Estera Pan Serv SRL, PYRO Stanciu Satu Mare, Gold-T-Farm SRL și MW Trade SRL Carei. Organizatorii mulțumesc pe această cale pentru ajutor.


 

Cupa Karul a fost o reușită în adevăratul sens al cuvântului. Toate echipelele au fost încântate de tipul de jocuri, de organizare, de primirea care li s-a făcut și s-au întors către casele lor cu zâmbetul pe buze, cu amintiri plăcute, cu noi experiențe dobândite, dar și cu medalii, cupe și diplome.
 

 

Organizatorii au deja schița următoarei competiții. Nu s-au dezvăluit detalii despre viitorul joc, doar că va fi organizat în luna mai și că va fi o repunere în scenă a unui moment din cel de-al Doilea Război Mondial.

2592 vizite
Distribuie pe