Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
VIDEO Moșul a venit mai repede
Ioana Gavrău  - Sambata, 3 Decembrie 2011
Cu toată că numai luni seara trebuie să ajungă pe la casele copiilor, Moș Nicolae a venit mai repede în Satu Mare. Acesta a fost însoțit de trei spiriduși și și-a făcut o intrare cum rar s-a mai văzut. Sute de copilași l-au așteptat nerăbdător pe Moș. L-au îmbunat cu colinde, micuții fiind răsplătiți cu dulciuri.


Spiridușii au anunțat copilașii că Moșul va coborî de pe una dintre cele mai înalte clădiri din oraș. La ora stabilită, copiii l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Nicolae. Așa s-a și întâmplat. Sâmbătă seara, la ora 18.00, Moșul a coborât de pe clădirea Electrica.


Pentru ca surpriza să fie cât mai mare, întâi au sosit spiridușii, rând pe rând. A coborât primul, al doilea, și apoi Moșul. Însă nu înainte de a fi colindat.

Moșul a coborât pe o frângie și și-a luat cu el sacul plin de dulciuri. Însă doar copilașii care au fost cuminți au avut ocazia să stea de vorbă cu Moșul.Sosirea lui Moș Nicolae a fost punctul culminant al Taâgului Moșului de la Poesis, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra editie și organizat Centrul Multicultural Poesis, în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare.


1821 vizite
Distribuie pe