Locale Altele
Miercuri, 1 Decembrie 2021
Mie, 1 Dec 2021
Tânăr găsit spânzurat pe malul Someşului. S-a sinucis din dragoste.
Maria Muller  - Miercuri, 22 August 2012

O noua sinucidere din dragoste la Satu Mare. Dupa tanara de 27 de ani din localitatea Vama, care in urma cu 2 zile si-a pus capat zilelor cu arma de vanatoare a sotului, dezamagita in dragoste, astazi un alt tanar de 25 de ani a fost gasit spanzurat.
 

 

Pe malul raului Somes intr-o zona pustie, la iesirea din oras, Attila de 25 de ani a decis sa isi incheie socotlile cu viata, dezamagit de casnicia sa de trei ani, care a esuat. Abia ca s-au scurs cateva zile de la petrecerea data de el si sotia lui si corpul tanarului a fost gasit fara suflare de alţi 2 tineri care au trecut intamplator prin zona.
 

 

Membrii familiei, cu care cei doi locuiesc intr-o casa, nu stiau ca intre Natalia si Attila ar fi fost probleme sentimentale, insa sunt de parere ca la mijloc este vorba despre o dezamagire din cauza ei.

 
De marţi tanarul nu a mai fost vazut acasa, dar nimeni nu si-a facut probleme. Cert este ca acesta s-a certat prin telefon cu sotia Natalia, care l-ar fi anunat ca il paraseste si ca pleaca in Germania.
 

 

Tanarul, impreuna cu unul din cei 5 frati ai sai, facea parte dintr-un club de motociclisti cunoscut in Ardeal, Eagle Bikers. De-a lungul anilor, ei au facut nenumarate acte de caritate pentru copiii din orfelinate.

4177 vizite
Distribuie pe