Locale Altele
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Sam, 23 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pescar salvat de la înec
Spitalul Județean Satu Mare  - Luni, 3 Decembrie 2012

La sfârșitul săptămânii, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, 550 de pacienți au primit îngrijiri medicale în regim de urgență, din acestea 127 au fost copii.

 

Printre aceste persoane, sâmbătă, în jurul orei 7.30 a fost adus la cu ambulanța un bărbat în vârstă de 43 de ani diagnosticat cu hipotermie.

Bărbatul a pescuit în apele Someșului, iar accidental a căzut un apa râului și a fost luat de curent. Pescarul a fost salvat de colegi care se aflau în zonă.

 

Pacientul a ajuns la spital într-o stare ușoară de hiportermie, fapt pentru care a primit îngrijiri medicale. La câteva ore de la prezentarea la UPU, bărbatul a părăsit unitatea în stare bună de sănătate.

 

Un număr de zece persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, nouă în stare avansată de ebrietate, alte șase după ce au fost victime ale unor accidente rutiere, șase mușcate de câini și trei intoxicate cu ciuperci.

 

Aceștea din urmă, provin din zona comunei Halmeu, au consumat ciuperci culese din pădure și au fost diagnosticați cu o formă ușoară de intoxicație cu ciuperci. După ce au fost ținute sub observație câteva ore, persoanele au părăsit spitalul in stare buna.

 

801 vizite
Distribuie pe