Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat a fost mușcat de porc
Spitalul Judetean Satu Mare  - Joi, 27 Decembrie 2012

La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, în perioada 21-27 decembrie, au primit asistență medicală în regim de urgență un număr de 887 pacienți. Dintre aceștia 393 au fost înregistrați din seara de Crăciun și până joi.

 

Sâmbătă, 22 decembrie în jurul orei 16.30, un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a prezentat la UPU cu plăgi mușcate de porc la ambele gambe. Acesta a fost internat în secția Chirurgie.

 

Duminică 23 decembrie, în jurul orei 4.50 dimineața, o femeie în vârstă de 64 de ani a fost adusă cu ambulanța la UPU după ce s-a intoxicat cu fum, potrivit propriilor afirmații.
 
Pacienta, ușor dezorientată a fost echilibrată în cadrul UPU după care a fost internată în secția Neurologie datorită unor sechele post AVC.

 

Din totalul de 887 de pacienți, un număr de 137 de pacienți au solicitat acordarea de îngrijiri medicale pentru probleme digestive, dureri abdominale, grețuri, vărsături, colici biliare, diaree etc.

 

Un număr de 39 de persoane au ajuns la UPU în stare avansată de ebrietate, 7 găsite pe stradă în locuri publice. Alte 18 persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, 11 după ce au fost victime ale unor accidente rutiere, 5 mușcate de câini, 3 după tentative de sinucidere fără urmări grave.

1488 vizite
Distribuie pe