Locale Altele
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Mie, 23 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Camion cu butelii răsturnat în șanț
„ISU” Someș Satu Mare   - Joi, 24 Ianuarie 2013

Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit miercuri la ora 18.54, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, sub comanda Plt. adj. șef Marcel Silaghi, în localitatea Valea Vinului, DJ 193, unde pompierii au fost anunțați că un autocamion Renault, cu numărul de înmatriculare DJ-80-KZC, încărcat cu butelii GPL, era în pericol să se răstoarne. Autocamionul aparține firmei S.C. Dumagas Transport Craiova S.R.L.

           

Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 19.25, după ce au parcurs o distanţă de 31 de kilometri şi au constatat că autotrenul Renault era încărcat cu 840 de buteli pline cu GPL, a derapat prezentând pericolul de răsturnare pe partea dreaptă.

 

Din cadrul comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, s-a deplasat la locul intervenţiei grupa operativă condusă de Lt. Cordis Cristian, iar în sprijin a venit Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenţă al comunei Valea Vinului condus de primar.  

 

La faţa locului s-a deplasat Inspectorul Şef al ISU ,,SOMEŞ” Satu Mare Col. Burz Iulian împreună cu prefectul Eugeniu Avram care au preluat comanda intervenţiei.

 

Pompierii militari împreună cu SVSU au acţionat la descărcarea buteliilor, repunerea autotrenului pe carosabil şi încărcarea buteliilor în autovagon. Intervenţia s-a încheiat la ora 00.10

 

 

1058 vizite
Distribuie pe