Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atentie! Cade tencuiala pe strada Horea!
Primaria Satu Mare  - Miercuri, 6 Martie 2013

Serviciul de Voluntari pentru Situatii de Urgenta din Satu Mare a fost anunţat marti că tencuiala de pe faţada clădirii de la adresa Horea nr. 8 prezintă pericol de a se desprinde, putând astfel să pună în pericol cetăţenii care trec prin zonă.


Membrii SVSU, împreună cu un echipaj de la Poliţia Locală, au izolat zona, iar în urma intervenţiei autospecialei cu scară, sosite de la Detaşamentul de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ" al Judeţului Satu Mare, a fost desprinsă tencuiala de pe faţada clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 3 m˛.


Atragem atenţia pe această cale că, în conformitate cu art. 56, alin.1, lit.a, din Legea nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari , constituie contravenţie „neluarea de către proprietari, de către asociaţia de proprietari sau de către comitetul executiv al asociaţiei de proprietari a tuturor măsurilor necesare pentru repararea si menţinerea în stare de siguranţă a clădirii".

814 vizite
Distribuie pe