Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Angajări la Poliţia de Frontieră
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 3 Decembrie 2008

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Satu Mare anunţă tinerii sătmăreni care doresc să se încadreze ca agenţi de poliţie că în zilele de 18 şi 19 decembrie pot participa la concurs.
 
Sunt scoase la concurs 2 posturi de ofiţeri de poliţie, unul la Compartimentul Criminalistic, unde participanţii trebuie să aibă încheiate studii universitare cu diplomă de licenţă în Drept sau Economie şi curs de criminalistică, iar altul la Resurse Umane, unde tinerii trebuie să aibă studii universitare cu diplomă de licenţă în domeniul Educaţie Fizică şi Sport, vechime în MIRA 2 ani, atestat instructor sportiv sau performanţe sportive în competiţii la nivel naţional sau internaţional.

De asemenea, se mai caută un ofiţer la Compartimentul Ture Serviciu, Sectorul Berveni, cu studii universitare şi cu diplomă de licenţă în Drept.


Sunt scoase la concurs 16 posturi de agenţi de poliţie pentru tinerii cu studii medii şi diplomă de Bacalaureat pentru sectoarele Carei - 2 posturi, Berveni - 4, Halmeu - 2, Tarna Mare – 6, Negreşti-Oaş - 2.


Înscrierea la concurs se poate face până în data de 5 decembrie, ora 14.00, iar dosarele se pot depune la Biroul Management Resurse Umane al IJPF Satu Mare până în data de 12 decembrie, ora 14.00.

Examenul va consta în susţinerea unui test scris de verificare a cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului. Tematica şi bibliografia se afişează la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare şi pe pagina de internet www.ijpfsm.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0261-716680 - interior 26078.

Tags: politia  frontiera  angajari  
25113 vizite
Distribuie pe
Cătălin Meseșan
buna mai este valabil ??? anuntul
2018-02-13 10:24:02