Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Modificări în circulaţia autobuzelor în Satu Mare
Primăria Satu Mare  - Vineri, 24 Mai 2013

Primarul Dorel Coica şi directorul societăţii Transurban, Simion Ivan, au prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele modificări în programul şi traseele autobuzelor din municipiul Satu Mare, unele valabile doar în week-end-ul în care se vor desfăşura Zilele Oraşului, iar altele valabile în tot sezonul estival.

 

În perioada desfăşurării evenimentelor cu ocazia Zilelor oraşului Satu Mare va fi restricţionată circulaţia în zona centrală a oraşului astel:

 

Începând de sâmbătă, 1 iunie ora 5.00 până luni  3 iunie, ora 5.00, se interzice accesul în Piaţa Libertăţii :

 

- de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja;

-  pe strada 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu strada Gheorghe Doja;

-  pe strada Horea în totalitate;

-  pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Iuliu Maniu  spre Hotel Aurora;

-  pe strada Păstrăvului de la intersecţia cu Petru Bran;

-  pe strada Decebal colţ cu strada Micu Klein;

-  pe strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu străzile Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu.

 

Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013.

 

Programul autobuselor pe raza municipiului Satu Mare în perioada 1 mai – 2 iunie:

 

1. Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania - Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.

2. Vor fi stații facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

3. Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

4. Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu, iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

5. Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.

6. Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.

 

Duminică va circula cursă specială gratuită pe traseul Drumul Careiului stația Lebăda - Hotelul Dana I între orele 14 – 24 cu porniri de la Lebăda la orele fixe și la 30 de minute, iar de la Hotel Dana 1 la 15 și la 45 de minute.

 

Începând cu data de 1 iunie 2013, traseul liniei nr.3, Carpaţi II - str. Bariţiu, se prelungeşte până la Parcul Acvatic Aquastar de pe str. Gorunului.

750 vizite
Distribuie pe