Locale Altele
Duminica, 9 August 2020
Dum, 9 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Programul autobuzelor în perioada 31 mai-2 iunie
Primăria Satu Mare  - Marti, 28 Mai 2013

Programul autobuzelor în municipiul Satu Mare în perioada 31 mai – 2 iunie când circulaţia va fi restricţionată în zona centrală a oraşului cu ocazia Zilelor Oraşului Satu Mare

 

Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania - Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.

 

Vor fi stații facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

 

Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu lângă Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere, la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

 

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.


Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.

Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.

 

Duminică va circula cursă specială gratuită pe traseul Drumul Careiului stația Lebăda - Hotelul Dana I între orele 14 – 24 cu porniri de la Lebăda la orele fixe și la 30 de minute iar de la Hotel Dana I la 15 și la 45 de minute.

 

Începând cu data de 1 iunie 2013 traseul liniei nr.3, Carpaţi II, str. Bariţiu se prelungeste până la Parcul Acvatic Aquastar de pe str. Gorunului.

791 vizite
Distribuie pe