Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Extinderi de reţele de apă şi iluminat public în Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 30 Mai 2013

Consilierii locali sătmăreni au aprobat în şedinţa ordinară de vineri studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico economici pentru extinderea reţelelor de apă şi a branşamentelor pe străzile Stupilor, Grădinarilor, Cireşilor, Castanilor şi Amaţului, dar şi extinderea reţelei de iluminat public stradal în zona Bercu Roşu, în continuare pe strada Onisifor Ghibu.
 

 

De asemenea, consilierii şi-au dat acordul ca toate taxele şi impozitele locale, dar şi scutirile acordate unor categorii de cetăţeni să rămână neschimbate în cursul anului viitor.

 

Un alt proiect important aprobat la şedinţa de vineri a fost continuarea funcţionării cantinei sociale într-o nouă locaţie, în clădirea Grădiniţei „Prichindelul” de pe strada Ilişeşti.


Viceprimarul Marcela Papici a explicat că s-a luat această decizie după ce s-a încheiat contractul în acest sens cu Organizaţia Caritas, însă problema socială există în continuare, iar în urma unor modificări legislative se pare că peste 100 de nevoiaşi vor fi zilnic „clienţii” acestei cantine, unde îşi vor primi hrana în sufertaşe.

1169 vizite
Distribuie pe