Locale Altele
Vineri, 18 Octombrie 2019
Vin, 18 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Modificări ale traseelor autobuzelor, de Zilele Judeţului
Primăria Satu Mare  - Vineri, 21 Iunie 2013

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, aduce la cunoştinţă publică modificările traseelor mijloacelor de transport în comun în perioada 21 -24 iunie.

 

Liniile 1, 13, 15, 18, Real 2 și cursa specială pentru elevi vor circula dinspre Podul Golescu pe Bulevardul Transilvania - Bulevardul Vasile Lucaciu, la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.

 

Vor fi stații temporare pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de Frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Primăriei, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR, iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

 

Liniile 1 barat, 2, 6, 11, 12, 14 și cursa specială elevi vor circula dinspre Podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație temporară pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR, iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

 

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR, iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

 

Liniile 23, 29 vor avea capăt de linie la Piața nr 1. Linia 5, sâmbătă și duminică, va avea capăt de linie la Piața nr 1. În ziua de 24 iunie 2013 autobuzele vor circula cu program de zi de sâmbătă.

648 vizite
Distribuie pe