Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Inaugurarea unor investiții de 14 milioane de lei la Urziceni
Consiliul Județean Satu Mare  - Miercuri, 26 Iunie 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, alături de subprefectul Cristian Sasu, au participat miercuri la recepţia lucrărilor unui proiect integrat finanţat prin Măsura 3.2.2.  În calitate de beneficiar a fost prezent primarul localităţii Urziceni, Mellau Iosif.

 

Valoarea totală a proiectului finanţat prin FEADR este de 13.392.000 lei, din care au fost executate următoarele lucrări:

 

       -   modernizare drum comunal DC49 Urziceni - Urziceni Pădure în lungime de 5,1 km şi modernizarea a cinci străzi în satul Urziceni, în lungime totală de 1,69 km – valoare 9.858.000 lei.

A fost realizată îmbrăcămintea rutieră alcătuită din două straturi de mixturi asfaltice, amenajarea acostamentelor, şanţurilor şi a platformelor  de încrucişare pe tronsoanele de drum cu un singur sens.

 

-         construire clădire cu destinaţia After School în curtea şcolii din localitatea Urziceni, cu o suprafaţă de 180 m˛, în valoare de 913.880 lei.

-         reabilitarea căminelor culturale din localităţile Urziceni şi Urziceni Pădure în valoare de 2.620.120 lei. Au fost reabilitate instalaţiile termice, acoperişurile, izolaţiile şi închiderile interioare şi exterioare ale clădirii.

1266 vizite
Distribuie pe