Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Proiecte de dezvoltare a infrastructurii din credit BERD
Primăria Satu Mare  - Marti, 27 August 2013

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a avut luni o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare

BERD .


 

La întâlnire au participat şi specialişti din cadrul aparatului propriu al primarului: viceprimarul Roca Radu, managerul public Dan Băbuţ, directorul economic Lucia Ursu, şef serviciu juridic Mihaela Racolţa, şef serviciu achiziţii Mihaela Manoliu şi alţii.


 

 

 

Scopul întâlnirii a fost analiza posibilităţilor de implementare a unor proiecte de dezvoltare în municipiul Satu Mare prin creditare BERD.


 

S-a pus în discuţie posibilitatea reabilitării, modernizării şi extinderii iluminatului public cu scopul eficientizării consumului de energie electrică în municipiul Satu Mare. Un alt subiect abordat a fost reabilitarea termică şi energetică a unităţilor de învăţământ precum şi opţiunile financiare în cazul implementării proiectelor.


 

Reprezentanţii BERD se vor deplasa pe teren în cursul zilei de marţi şi miercuri pentru a analiza situaţia existentă şi pentru a studia posibilităţile de creditare şi implementare a proiectelor propuse.

979 vizite
Distribuie pe