Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Recepţia oficială a pistei de biciclişti de pe digul Someşului
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 28 August 2013

Miercuri a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor de execuţie a Pistei de biciclişti de pe digul Someşului. S-a întrunit comisia de recepţie a lucrărilor al cărei preşedinte este primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi s-a încheiat procesul verbal.

                   

Lucrările de asfaltare la cei 18 km de pistă au fost executate conform proiectului tehnic cu următoarea observaţie: ,,Deplasările generale ale corpului digului se datorează naturii terenului din umplutură, umflăturilor şi contracţiilor pământului, precum şi infiltraţiilor de apă. Acestea au condus, conduc şi vor conduce la apariţia fisurilor în patul pistei şi propagarea lor către suprafaţa stratului de uzură, defecţiuni care vor fi remediate în momentul apariţiei”.

 

Perioada de garanţie a lucrărilor este de patru ani. Primarul Dorel Coica a cerut imperativ firmelor executante să intervină prompt ori de câte ori e nevoie pentru remedierea rapidă a posibilelor fisuri în asfalt.

 

La recepţia lucrărilor au participat şi reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Apelor Române, Direcţiei Apelor Someş-Tisa, Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, executanţilor SC Samcif SA şi SC Vakond SRL, precum şi ai proiectantului SC Ronourban Oradea.

1158 vizite
Distribuie pe