Locale Altele
Luni, 3 August 2020
Luni, 3 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Petreşti este cea mai bine gospodărită comună din judeţ
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Ianuarie 2014

Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a acordat vineri premiile pentru concursul “Cea mai curată şi bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare”.

Scopul concursului a fost acela de a antrena instituţiile publice şi locuitorii comunelor din judeţ pentru realizarea obiectivelor de gospodărire a localităţilor prin valorificarea cât mai eficientă a potenţialului uman şi material.

Perioada în care s-a făcut analiza a fost august-octombrie, perioadă în care unităţile administrative teritoriale au fost monitorizate pentru îndeplinirea criteriilor de evaluare şi a fost întocmit clasamentul.

Criteriile de evaluare au ţinut cont atât de aspectele privind gospodărirea eficientă a spaţiilor publice şi private, protecţia mediului şi apelor, cât şi de aspectele economice, de sănătate publică, învăţământ, ordine publică şi chiar şi aspectul paginilor de internet ale primăriilor.

În cadrul unei scurte ceremonii, reprezentanţii conducerii Consiliului Judeţean, alături de cei ai Prefecturii le-au înmânat câştigătorilor primele trei premii.

Astfel, comuna Dorolţ, situată pe locul III, a câştigat un voucher în valoare de 5.000 de euro pentru lucrări de reparaţii şi  dotări pentru şcoală sau alte instituţii publice, comuna Foieni de pe locul II a câştigat un voucher similar în valoare de 10.000 de euro, în timp ce primarul comunei Petreşti, Otto Marchiş, a primit premiul I, adică o autoutilitară Volkswagen Caddy în valoare de 15.000 de euro, pentru uzul instituţiilor publice aflate în subordinea primăriei.

890 vizite
Distribuie pe