Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iluminat public modernizat pe mai multe străzi din Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 17 Ianuarie 2014

Primarul Dorel Coica a participat vineri seara, împreună cu reprezentanții societății Electrica, la inaugurarea noilor rețele de iluminat public de pe mai multe străzi din Satu Mare.


Este vorba despre finalizarea unei investiții de aproape 246.000 lei, ce a constat în schimbarea sau amplasarea unui număr total de 22 lampadare între blocurile din cartiere și 27 stâlpi cu becuri economice pe străzile din diverse zone ale orașului.

A fost extinsă rețeaua de iluminat stradal cu ocazia construirii noilor parcări şi a sistematizării următoarelor locaţii: străzile Gheorghe Bulgăr, Paskandi Geza, Victoriei, Teleki Blanka, Muşeţel din Micro 16 – parcare, Armoniei din Micro 16 – parcare, Aleea Pompierului din Micro 16 - parcare, Aleea Constelaţiei din Micro 16 – parcare, strada Aurora din Micro 16 – parcare, Petru Bran – între strada Brâncoveanu şi strada Petofi Sandor, Aleea Nufărului din cartierul 14 Mai 1970, strada Ambudului – parcare, curtea interioară a imobilelor situate pe strada Lucian Blaga bl. CU2 – CU14, CG1 – CG5 şi strada Ganea.

Edilul-șef a declarat că asemenea lucrări de extindere și modernizare a rețelelor de iluminat public vor continua pe tot parcursul anului și este pregătit deja un proiect mai amplu, pentru care se așteaptă finanțare europeană, pe baza căruia se va putea înlocui complet întregul sistem de iluminat public din Satu Mare cu unul mai performant și mai economic.

2484 vizite
Distribuie pe