Locale Altele
Sambata, 21 Aprilie 2018
Sam, 21 Apr 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bănci şi supermarketuri închise, autobuzele nu circulă
Leontina Volosciuc  - Joi, 1 Ianuarie 2009

Băncile şi casieriile, închise până luni

 

Biroul de Evidenţă a Persoanelor şi Eliberarea Actelor de Identitate nu va lucra cu publicul în zilele de 1, 2, 3 şi 4 ianuarie 2009. Programul normal se va relua începând cu data de 5 ianuarie 2009. Direcţia Impozite şi Taxe Locale Satu Mare este închisă în perioada 1-4 ianuarie 2009, iar începând cu data de 5 ianuarie se va lucra după program normal. De asemenea, unităţile teritoriale ale direcţiilor generale ale finanţelor publice sunt închise în zilele de 1, 2, 3, 4 ianuarie 2009.

Băncile din municipiul Satu Mare sunt închise în perioada 1-4 ianuarie 2009, iar din 5 ianuarie vor lucra după program normal. Şi casieriile Electrica sunt închise până pe 4 ianuarie, urmând ca din 5 ianuarie să se revină la programul normal.

 

Autobuzele nu circulă în prima zi a noului an

 

În perioada Sărbătorii Anului Nou, autobuzele SC Transurban SA vor circula după programul prevăzut pentru sfârşit de săptămână, cu următoarele menţiuni: miercuri se circulă până la ora 18:00, iar joi, 1 ianuarie 2009 autobuzele nu vor circula deloc. În ziua de 2 ianuarie, acestea vor circula începând cu orele 13.00.

 

Trenuri anulate

  

Unele trenuri care pornesc din Staţia CFR Satu Mare sunt anulate de Revelion Trenul Rapid 742 Satu Mare - Bucureşti, cu plecare din Satu Mare la ora 21.40, nu va circula în ziua de 1 ianuarie 2009.  De asemenea, în zilele de 1 şi 2 ianuarie, din Staţia CFR Satu Mare nu va circula trenul rapid Săgeata Albastră -cu pornire la ora 7.36 - pe relaţia Satu Mare - Cluj Napoca. Trenul accelerat care circulă pe relaţia Satu Mare - Bucureşti, cu plecare din Staţia CFR Satu Mare la ora 16.56, va circula fără întreruperi ale programului pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Totodată, în zilele de 3, 4, 5 ianuarie 2009, toate trenurile accelerat şi rapid vor fi suplimentate cu câte un vagon la clasa a II-a.  Agenţia CFR Satu Mare este deschisă miercuri până la ora 20.00, iar joi va fi închisă. În zilele de 2 şi 3 ianuarie, programul agenţiei se va desfăşura între orele 08.00 şi 12.00.

 

 

Supermarketuri închise în 1 ianuarie

  

Supermarketurile din Satu Mare au program redus de funcţionare miercuri. Supermarketul Real este deschis până la ora 18,00, joi va fi închis, iar din data de 2 ianuarie 2009 programul de funcţionare al supermarketului va fi cel normal. Unicarm este deschis miercuri până la ora 18.00, iar joi şi vineri va fi închis, urmând ca de sâmbătă să revină la programul normal. Kaufland este deschis miercuri până la ora 17.00, iar joi este închis. În data de 2 ianuarie, supermarketul Kaufland va fi deschis între orele 9.00- 17.00. Supermarketul Billa este deschis miercuri până la ora 18.00, iar joi va fi închis, urmând ca din 2 ianuarie să revină la programul normal.

 

 

Farmacia Botifarm, deschisă non-stop

 

Farmacia Botifarm de pe strada Ştefan cel Mare nr.6 este singura din oraş care are program non-stop în perioada Sărbătorii Anului Nou. Celelalte farmacii din oraş sunt închise în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2009.

 

 

Sesizări non-stop la OJPC

 

În perioada 31 decembrie 2008 - 5 ianuarie 2009, consumatorii vor putea apela OJPC pentru sesizări şi reclamaţii non-stop, la numărul de telefon 0261-768.733. Echipele de inspectori vor interveni în timp util, în funcţie de natura sesizărilor primite.

Tags: supermarket  banci  revelion  program  
2501 vizite
Distribuie pe

Drumul-dezastru dintre Gelu și Baba Novac - VIDEO
Vineri, 20 Aprilie 2018
După ce s-au tot plâns degeaba pe la autoritățile județene, sătenii din Baba Novac au cerut ajutorul consilierului județean Adrian Cozma, ”rebelul” din PNL, invitându-l să se convingă cu ochii lui de ”calitatea” drumului județean ce face legătura între Ardud, Gelu și Baba Novac.   continuare

Criza salariilor de la spital pare să se fi terminat. Se iau bani dintr-o parte și se dau în alta.
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Această săptămână a început cu nemulțumirea unei părți a angajaților Spitalului Județean, care nu au beneficiat de majorările salariale anunțate de Guvern pentru personalul medical.   continuare

Proiect de modernizare a Urgențelor. Conducerea spitalului nu pare foarte interesată.
Marti, 17 Aprilie 2018
Consilierii județeni s-au întrunit marți într-o ședință extraordinară pentru a aproba un proiect de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare.   continuare

Încă un autobus Transurban a luat foc la Satu Mare
Sambata, 14 Aprilie 2018
Se pare că nu mai trece săptămână fără câte-un incendiu la vreun autobus Transurban. Nu bine am anunțat că de luni se scumpesc biletele și abonamentele, că încă un autobus a luat foc sâmbătă după-amiază în zona Pieței Mari.   continuare

Autobuze Mercedes de ultimă generație. Nu la Satu Mare, că aici autobuzele doar iau foc în timp ce se scumpesc biletele.
Vineri, 13 Aprilie 2018
Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță...   continuare