Locale Altele
Marti, 26 Mai 2020
Marti, 26 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Satu Mare vrea să fie Oraşul Reciclării
Primăria Satu Mare  - Luni, 3 Februarie 2014

Municipiul Satu Mare participă la competiţia Oraşul Reciclării iniţiată de societatea Eco-Rom Ambalaje. Concursul se desfăşoară în perioada 1 ianuarie -30 iunie 2014 şi participă 41 de primării din toată ţara.

În sistemul de colectare separată a deşeurilor de la populaţie, primăriile sunt o verigă importantă în realizarea obiectivelor de reciclare pentru diferitele categorii de material.

În acest context, Primăria municipiului Satu Mare, împreună cu operatorul de salubrizare şi societatea Eco-Rom Ambalaje a procedat la  organizarea de puncte de colectare selectivă a deşeurilor pe trei-patru componente (hârtie, sticlă, plastic, metal) amplasate în diferite puncte gospodăreşti din municipiu.

Punctele de colectare selectivă, formate din grupe de trei-patru iglu-uri de diferite culori, sunt astfel poziţionate ca toţi locuitorii oraşului să aibă acces nemijlocit la infrastructura creată pentru depozitare temporară pe componente.

Operatorul de salubrizare goleşte periodic pe componente aceste containere, materialele astfel colectate sunt supuse ulterior unor procese de prelucrare primară şi valorificare. 

688 vizite
Distribuie pe