Miercuri, 02 Septembrie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 400

Administratie

Noa ce-am zis? Microbusele vor putea opri din nou sub Podul Decebal.
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a avut miercuri o întâlnire cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, deputatul Kereskenyi Gabor şi directorul societăţii Transurban S.A., Bujor Ionuţ, în care s-a decis permiterea transportatorilor judeţeni să utilizeze staţia de autobus situată la baza Podului Decebal, aşa cum am prezis ieri.
Marea brambureală cu microbusele navetiştilor la Satu Mare
Marti, 01 Septembrie 2015
Aşa cum era de aşteptat, noul regulament de acces în municipiul Satu Mare al microbuselor care transportă navetişti din judeţ a provocat haos în transportul public local.
Bani pentru biserici şi pentru echipele de fotbal din campionatul judeţean
Luni, 31 August 2015
La finalul şedinţei de luni a Consiliului Judeţean Satu Mare, desfăşurată fără obişnuitele împunsături şi scandaluri cu iz electoral, vicepreşedintele Mircea Govor a propus sprijinirea echipelor.
Inspectorii ITM au efectuat controale în domeniul construcțiilor
Luni, 31 August 2015
În perioada 18 – 20 august 2015 Inspecţia Muncii a organizat Campania naţională privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea modului de respectare a cerinţelor.
Catargul pentru super-drapelul din Piaţa Romană ar costa 5 miliarde
Vineri, 28 August 2015
În urmă cu patru ani, Asociaţia Veteranilor de Război a venit cu ideea năstruşnică de a amplasa un drapel gigantic, de vreo 100 mp, în mijlocul Pieţei Romane din municipiul Satu Mare.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici