Luni, 24 Noiembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 307

Administratie

Patrule şi măsuri de siguranţă suplimentare la Satu Mare
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, s-a întâlnit miercuri cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv cu conducerea Poliţiei Locale Satu Mare pentru a discuta pe tema măsurilor întreprinse pe linia siguranţei şi ordinii publice, ca urmare a crimei de pe malul râului Someş. Se desfăşoară activităţi de depistare a oricăror potenţiali suspecţi de comiterea infracţiunii de omor. De menţionat faptul că informaţiile suplimentare despre posibilul autor al crimei sunt binevenite.
Rezultatele finale oficiale, pe localităţi, ale alegerilor prezidenţiale
Luni, 17 Noiembrie 2014
Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Adriana Vâlcu, au prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele finale oficiale ale celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale ce s-au desfăşurat duminică. Reprezentantul Guvernului în judeţ le-a mulţumit sătmărenilor pentru atitudinea civică de care au dat dovadă, prezentându-se la vot în număr mare, precum şi reprezentanţilor tuturor instituţiilor.
Broşură despre oportunităţile de afaceri în judeţul Satu Mare
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedinţii Rudolf Riedl şi Mircea Govor, au prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, broşura „Oportunităţi de afaceri şi investiţii în judeţul Satu Mare”, publicată cu scopul de a scoate în evidenţă avantajele regiunii noastre în domeniul economic pentru cei interesaţi de investiţii. Broşura editată în limbile română şi engleză prezintă...
Pregătiri pentru turul II al alegerilor
Joi, 13 Noiembrie 2014
Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Adriana Vâlcu, au prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, pregătirile care se fac pentru organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Ei au precizat că după ce primul tur s-a desfăşurat fără incidente deosebite, autorităţile nu au primit reclamaţii nici în timpul campaniei electorale.
Un nou lot de 500 apartamente vor fi reabilitate termic
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
În cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Satu Mare a prezentat miercuri contractele pentru demararea, de luna viitoare, a lucrărilor pentru reabilitarea termică a unui nou lot de apartamente din diferite blocuri, pentru care a obţinut o nouă tranşă de finanţare de la Guvern. Aceste investiţii, în valoare totală de aproape 8,5 milioane de lei.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici