Marti, 21 Octombrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZoneCAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 288


Administratie

Şeful Autorităţii pentru Restituirea Proprietăţilor vine la Satu Mare
Luni, 20 Octombrie 2014
Miercuri, 22 octombrie 2014, de la ora 16,00, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ din Satu Mare va avea loc o întâlnire de lucru cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu. Sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii din judeţul Satu Mare, beneficiari ai legilor proprietăţii care fac obiectul restituirii în natură sau al acordării de măsuri compensatorii (Legea Nr.165/2013, Legea Nr.247/2005).
Măsuri dispuse de prefect pentru limitarea intoxicărilor cu ciuperci
Luni, 20 Octombrie 2014
În contextul numărului mare de persoane intoxicate cu ciuperci din ultimele zile, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, s-a întâlnit luni, de la ora 9, cu directorii instituţiilor deconcentrate care au responsabilităţi în prevenirea apariţiei unor noi cazuri de îmbolnăviri. De asemenea, potrivit celor declarate de conducerea Direcţiei Silvice Satu Mare, pădurarii urmăresc în această perioadă îndeaproape situaţia, astfel încât cetăţenii care merg să culeagă ciuperci din păduri să fie atenţionaţi cu privire la riscurile la care se expun ulterior.
Dorel Coica: „Protestul de pe Şoimoşeni a fost politic”!
Duminica, 19 Octombrie 2014
Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a convocat duminică o conferinţă de presă pentru a-şi prezenta reacţia faţă de acţiunea de protest organizată în cursul săptămânii trecute de mai mulţi patroni, împreună cu angajaţii firmelor care îşi desfăşoară activitatea pe strada Şoimoşeni. Aceştia au declanşat mitingul, sub coordonarea unuia dintre patroni, Augustin Iştoc, cerând continuarea lucrărilor de reabilitare pe strada respectivă, după ce acestea au fost abandonate.
S-a inaugurat noua Secție de Interne la Spitalul Vechi Satu Mare
Joi, 16 Octombrie 2014
Un eveniment important s-a petrecut joi, la Spitalul Județean II Satu Mare (Spitalul Vechi). În prezența oficialităților locale și a cadrelor medicale a avut loc inaugurarea Secției de Interne cu cele două compartimente noi, Endocrinologie și Reumatologie. La eveniment au participat subprefectul Alfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședinții Consiliului Județean.
Lucrări de reabilitare la Sala de Sport a Colegiului „Eliza Zamfirescu”
Marti, 14 Octombrie 2014
Primarul municipiului Dorel Coica, a participat marți, la recepția lucrărilor executate la sala de sport a Colegiului Tehnic „Eliza Zamfirescu” din Satu Mare, situată în Cartierul Soarelui, pe B-dul Lucian Blaga nr. 28. Valoarea totală a investiției este de 61.000 lei, sumă alocată de Primăria Satu Mare, iar lucrările de reparare au constat în reabilitarea acoperișulu.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici