Luni, 05 Octombrie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 407

Administratie

Județul Satu Mare participă la târgul de investiții Exporeal 2015
Luni, 05 Octombrie 2015
Județul Satu Mare este reprezentat în perioada 5-7 octombrie 2015 la cel mai mare târg de investiții din Europa - EXPOREAL 2015. Județul Satu Mare este prezent la acest târg pentru prima dată în calitate de expozant.
Poliţiştii locali au curăţat digurile Someşului de boschetari
Luni, 05 Octombrie 2015
Poliţiştii locali au efectuat vineri mai multe verificări pe digurile Someşului din raza municipiului Satru Mare, în vederea depistării persoanelor care şi-au improvizat ilegal adăposturi în aceste zone.
Angiograf de un milion de euro, pentru boli vasculare, la Satu Mare
Luni, 05 Octombrie 2015
Un aparat medical de ultimă generaţie, angiograf, va fi dat în folosinţă în următoarele două luni la Spitalul Judeţean Satu Mare, după cum a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul Marcela Papici.
Fonduri de 15 milioane euro pentru modernizarea aeroportului
Vineri, 02 Octombrie 2015
Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a semnat vineri la Satu Mare contractul pentru modernizarea aeroportului şi extinderea autogării, proiect pentru care autorităţile judeţene sătmărene s-au aflat în competiţie directă în ultimii ani cu Maramureş.
Politică de „Las Fierbinţi” la şedinţa Consiliului Judeţean Satu Mare
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Firicel, Bobiţă, Celentano sau Don’Şef din popularul serial de pe ProTV sunt kutyafasza pe lângă unele personaje din Consiliul Judeţean Satu Mare, care au făcut show cu umor involuntar şi la finalul şedinţei ordinare de miercuri.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici