Marti, 30 Septembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 283

Administratie

Adunarea Generală a Asociației Municipiilor a avut loc la Satu Mare
Sambata, 27 Septembrie 2014
Primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica, a fost vineri, gazda marelui eveniment intitulat Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România. La evenimentul desfășurat în premieră la Satu Mare s-au adunat 60 de primari, viceprimari și secretari de municipii din țară. În cadrul lucrărilor Adunării Generale, membrii AMR au dezbătut probleme de natură legislativă de interes pentru administraţia publică locală.
Consiliul Județean achiziționează un sistem detector de incendiu
Luni, 22 Septembrie 2014
Județul Satu Mare, prin Consiliul Județean Satu Mare, cu sediul în Municipiul Satu Mare, P-ţa 25 Octombrie nr. 1, jud. Satu Mare, în temeiul prevederilor art. 19 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare.
S-a restabilit conexiunea rutieră dintre Sanislău și Omboly
Luni, 22 Septembrie 2014
În comuna Sanislău, la sediul Primăriei a avut loc luni, o conferință de presă privind închiderea unui proiect transfrontalier finanțat de Uniuniea Europeană și anume „Restabilirea conexiunii rutiere dintre Sanislău (Ro) şi Ömböly (Hu). Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria Sanislău şi Autoguvernarea din Omboly. Conferința a fost susținută de președintele Consiliului Județen.
Scandal mare la Teatrul de Nord, dar vor fi salarii pentru actori
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Pentru a clarifica situaţia neplăcută în care se găseşte în aceste zile colectivul Teatrului de Nord, care aşteaptă de mai bine de o săptămână să-şi primească salariile pe luna august, primarul Dorel Coica a convocat miercuri o conferinţă de presă la care au mai participat noul manager al teatrului, Vasile Ţăran, directorul executiv al Biroul de Buget-Finanţe al Primăriei Satu Mare, Lucia Ursu, şi referentul responsabil de problemele culturale din cadrul Primăriei, Natalia Covaci.
A început Marea Curăţenie pe terenurile neîngrijite de proprietari
Marti, 16 Septembrie 2014
Aşa cum a anunţat la una dintre şedinţele anterioare ale Consiliului Local, primarul Dorel Coica a pornit campania de curăţare a terenurilor neîngrijite de proprietari pe teritoriul municipiului Satu Mare, iar aceştia vor suporta consecinţele neglijenţei lor. Primul teren vizat a fost cel de pe Bulevardul Cloşca, situat chiar la intrarea în cartierul Micro 14, aflat acum în proprietatea unui cetăţean din Ungaria, dar care se pare că şi-a schimbat de mai multe ori proprietarii în ultimii ani, datorită potenţialului destul de însemnat din punct de vedere economic.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici