Marti, 02 Septembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 264


Administratie

Ionuț Bujor preia conducerea societății Transurban
Duminica, 31 August 2014
Recent întors din concediu, primarul Dorel Coica a anunțat o mutare-surpriză la conducerea societății de transport public din Satu Mare, Transurban. În cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, el l-a prezentat pe Ionuț Bujor, președintele Organizației Municipale de Tineret a Partidului Social-Democrat, ca fiind noul director al societății respective. Trebuie precizat că Ionuț Bujor a fost și până acum membru al Consiliului de Administrație al societății Transurban.
Au început lucrările de reabilitare a DN19 între Livada – Huta Certeze
Vineri, 29 August 2014
Aşa cum au promis premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea în timpul vizitei pe care au efectuat-o la Satu Mare la sfârşitul săptămânii trecute, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Drumului Naţional 19 între Livada şi limita de judeţ cu Maramureş de la Huta Certeze, lucrările continuând şi în judeţul vecin, până la Sighetu Marmaţiei. Prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor au prezentat vineri ziariştilor primul kilometru de drum asfaltat la intrarea în comuna Vama.
Conducerea Primăriei, sub tirul reproșurilor consilierilor locali
Joi, 28 August 2014
În lipsa primarului Dorel Coica, plecat în concediu, cei doi viceprimari, Marcela Papici și Radu Roca, nu au avut misiune prea ușoară în ședința de joi a Consiliului Local Satu Mare, fiind nevoiți să țină piept cumva acuzațiilor și reproșurilor venite din partea colegilor UDMR-iști, PDL-iști, dar, mai nou, și liberali. Ședința a început mai soft, fiind aprobat, printre altele, un proiect de hotărâre prin care se anulează restanțele mai mici de 40 de lei pe care le au contribuabilii sătmăreni la Direcția de Impozite și Taxe Locale din anii anteriori.
Măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii apei la Negreşti-Oaş
Marti, 26 August 2014
Subprefectul județului Satu Mare, Tamas Altfatter a convocat luni în ședință de analiză membrii Comisiei mixte de verificare a cauzelor care duc la imposibilitatea asigurării unei ape în parametri de calitate corespunzători în oraşul Negreşti-Oaş, comisie instituită prin Ordinul Prefectului nr. 177/2014. Ședința a survenit ca urmare a finalizării controalelor dispuse de Instituția Prefectului și a monitorizării parametrilor de calitate ai apei. Parametrii de calitate ai apei au fost monitorizați continuu pe o perioadă de 2 zile de către laboratoarele SGA, DSP.
Confruntări de precampanie electorală în Consiliul Judeţean
Luni, 25 August 2014
Apropierea campaniei electorale se simte din ce în ce mai tare în forul de conducere al judeţului Satu Mare, dovadă fiind şi confruntările de natură politică din şedinţa de luni a Consiliului Judeţean.Întrunirea la care aleşii sătmărenilor au aprobat rectificarea bugetului judeţului şi o serie de proiecte de hotărâri de actualitate a început destul de OK, prin acordarea unui premiu în valoare de 3.000 de lei olimpicului internaţional la Matematică, Andrei Viorel Bud.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici