Duminica, 01 Februarie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 364

Administratie

Sistem transfrontalier de salvare în situaţii de urgenţă
Vineri, 30 Ianuarie 2015
În cadrul Programului ECHO al Uniunii Europene, ce asigură finanţare de aproape 260.000 de euro, autorităţile din judeţele vecine Satu Mare şi Szabolcs-Szatmar-Bereg, în parteneriat cu mai multe organizaţii non-guvernamentale din aceste judeţe au demarat un amplu proiect menit să asigurare colaborare transfrontalieră eficientă la intervenţiile în situaţii de urgenţă. Detalii despre proiect au fost oferite vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de managerul de proiect din partea Asociaţiei Multisalva Satu Mare, Fulop Szabolcs, managerul extern Csengeri Zsolt şi reprezentanţii autorităţilor şi organizaţiilor implicate.
Sală Polivalentă și bazin olimpic de înot pe strada Vulturului
Joi, 29 Ianuarie 2015
Consilierii locali sătmăreni au aprobat în ședința ordinară de joi o hotărâre pe baza căreia Primăria va solicita Ministerului Apărării Naționale transferul în domeniul public al municipiului Satu Mare al unui teren de aproape 23.000 mp aflat în prezent în administrarea Armatei, în zona străzii Vulturului. Primăria vrea să construiască acolo o sală polivalentă și un bazin olimpic de înot, iar hotărârea adoptată joi este primul pas.
Computerul Tomograf al SJU Satu Mare este în reparație
Joi, 29 Ianuarie 2015
De la managerul SJU Satu Mare, Paula Mare am aflat faptul că Computerul Tomograf al spitalului este stricat de zece zile, iar acum se află în reparație. Computerul tomograf (CT) este un aparat care servește la producerea unor imagini, utilizând razele X. Aceste imagini sunt utilizate pentru stabilirea diagnosticului care va conduce la o eficacitate maximă a tratamentului prescris de medic.
Se va moderniza Spitalul Vechi din Negrești-Oaș
Joi, 29 Ianuarie 2015
Un obiectiv important a fost realizat anul trecut la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș și anume deschiderea Ambulatoriului care, conform managerului Diana Mitruț, este în beneficiul negreștenilor. Tot anul trecut s-a modernizat spălătoria spitalului, s-a continuat modernizarea secției Chirurgie, respectiv compartimentul Ortopedie și Urologie, s-a continuat dotarea blocului operator cu aparatură medicală.
Şedinţă cu scandal la Consiliul Judeţean Satu Mare
Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Toată lumea se aştepta ca prima şedinţă de anul acesta a Consiliului Judeţean să fie „grea”, deoarece trebuia votat bugetul judeţului pe 2015, dar niciodată în istoria postdecembristă nu s-a mai întâmplat să înceapă cu 40 de minute întârziere. Noa, toate trebe să aibă un început! La ora stabilită pentru începerea şedinţei de miercuri, în sală erau prezenţi doar consilierii PSD şi PLR, în timp ce UDMR-iştii mai „puneau la punct” ultimele detalii.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici