Joi, 18 Decembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Protest aplanat de prefectul Eugeniu Avram la Vama Halmeu
Prefectura Satu Mare - Duminica, 16 Februarie 2014

Urmare a protestului cetăţenilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din data de 15.02.2014, începând cu ora 16, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei de Frontieră şi Punctului Vamal pentru a discuta concret cu protestatarii despre doleanţele acestora.

Discuţia a avut loc la Primăria comunei Halmeu, unde prefectul le-a explicat cetăţenilor despre necesitatea introducerii măsurilor prevăzute în Ordinul ANAF nr. 3477/2013 care defineşte caracterul ocazional al introducerii în România de bunuri aflate în bagajul călătorilor care vin dintr-o ţară terţă spaţiului extracomunitar.

După discuţii concrete, cetăţenii au înţeles obligativitatea celor care vin dintr-o ţară terţă de a respecta normele prevăzute în ordin, conştienţi fiind despre efectele juridice ale acestuia în caz de nerespectare.

Prefectul Eugeniu Avram i-a asigurat pe cetăţeni că va transmite doleanţele lor Ministerului Finanţelor, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României. Cetăţenii au mai precizat că ei nu urmăresc să săvârşească speculă, ci doar să-şi completeze veniturile.

Duminică, prefectul Eugeniu Avram a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii factorilor cu atribuţii privind aplicarea Ordinului ANAF şi, împreună cu aceştia, s-a redactat un raport ce a fost trimis Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Afacerilor Interne şi Guvernului României.Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 342

Administratie

Judeţul Satu Mare se înfrăţeşte cu Szabolcs-Szatmar-Bereg
Miercuri, 17 Decembrie 2014
În ultima şedinţă din anul acesta a Consiliului Judeţean, aleşii sătmărenilor au aprobat proiectul de hotărâre prin care se pun bazele „Înţelegerii de cooperare” între judeţele Satu Mare şi Szabolcs-Szatmar-Bereg, ceea ce constituie, de fapt, o înfrăţire între cele două regiuni, după modelul practicat de localităţile din diferite ţări. Preşedintele Consiliului Judeţean...
Aparat de radioterapie la Spitalul Judeţean Satu Mare
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Vice-preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a anunţat miercuri că în urma discuţiilor pe care le-a avut săptămâna trecută cu premierul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, în cursul anului viitor Spitalul Judeţean Satu Mare va fi dotat cu un aparat performant de radioterapie, necesar în tratamentul bolnavilor de cancer.
Proiecte noi pentru dezvoltarea infrastructurii în 14 localităţi
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Miercuri a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean semnarea celor 17 proiecte noi pentru dezvoltarea infrastructurii în 14 localităţi din judeţ, cu fonduri asigurate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Suma alocată în acest an pentru cele 17 obiective noi de investiţii este de aproape 2,5 milioane de lei, aceşti bani fiind incluşi în fondurile alocate deja prin PNDL judeţului Satu Mare.
Inaugurare la Nyiregyhaza
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu viceprimarul Radu Roca au participat marţi, în oraşul înfrăţit Nyiregyhaza la conferința de inaugurare a clădirii reabilitată în cadrul proiectului „Investiţia imobiliară în vederea dezvoltării întreprinderilor româno-maghiare”. Proiectul este implementat de către Fundația Primom pentru promovarea intreprinderilor din județul Szabolcs-Szatmár-Bereg în parteneriat cu Municipiul Satu Mare.
Diplomat japonez în vizită la Sătmar
Marti, 16 Decembrie 2014
Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a primit marţi vizita ministrului consilier (adjunct al șefului de misiune) în cadrul Ambasadei Japoniei, Hidehiro Hosaka, însoțit de doamna Cristina Panaite, funcționar în cadrul Ambasadei. Principalele teme discutate au fost situația investițiilor străine in municipiul Satu Mare, a facilităților privind atragerea investitorilor străini și posibilitatea de a aduce investitori japonezi în Satu Mare.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici