Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Audienţe la Bârsău şi Crucişor
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Marti, 4 Martie 2014

În comunele Crucişor şi Bârsău au avut loc marţi întâlniri între directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea, şi localnicii din cele două comune.

Principalele teme abordate au fost probleme de fond funciar, starea drumurilor, canalizarea şi staţiile de epurare, proiectele desfăşurate prin PNDL, proiectele de reabilitare şi igienizare a unităţilor de învăţământ, extinderea reţelelor electrice - unde e cazul, spaţiile verzi etc.

Principala problemă ridicată de locuitorii din comuna Crucişor a fost legată de drumurile agricole, deoarece accesul la culturi se face foarte greu, în acest caz locuitorii au solicitat sprijin de la Consiliul Judeţean pentru pietruirea principalelor drumuri agricole.

Localnicii din comuna Crucişor au mai prezentat situaţia drumului spre Mănăstirea  Măriuş şi au cerut sprijin de la conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare pentru reabilitarea acestui drum.

În comuna Bârsău, principala problemă abordată a fost situaţia drumului judeţean care face accesul în comună, iar directorul de cabinet Claudiu Sulea i-a înştiinţat că lucrările la acest drum au şi început în această primăvară. O altă problemă ridicată a fost cea a podeţelor care trec peste drumul judeţean, acestea fiind într-o stare foarte proastă, trei dintre ele punând în pericol traficul.

779 vizite
Distribuie pe