Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ContiTech Carei renovează internatul Liceului Tehnologic „Simion Barițiu”
ContiTech Carei  - Joi, 15 Mai 2014

ContiTech Carei sprijină activ Liceul Tehnologic din Carei. Parteneriatul dintre ContiTech Carei și Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din localitate a început în anul 2012 prin sprijinirea clasei de școală profesională, cu specializarea montator subansamble, calificare ce se află în curs de aprobare la Ministerul Educației.

Elevii liceului petrec săptămânal două zile la sediul firmei, unde fac practică supravegheați de maistrul desemnat din partea instituției de învățământ și un responsabil din partea firmei. Elevii aflați în practică beneficiază de aceleași condiții ca și angajații proprii: transport, îmbrăcăminte și echipament de protecție, cadouri de Crăciun.

Anul acesta compania se implică în finalizarea renovării internatul construit în anii `70. În 2013 s-a reabilitat primul etaj, acum începând lucrările etajului doi, în care ContiTech investește 30.000 lei. 

Cu o cifră de afaceri de 33,3 miliarde de euro în 2013, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent aproximativ 178.000 de angajaţi în 49 de ţări.

Până la sfârşitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro în activităţile din România.

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.

Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie  al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajaţi și își va mări echipa cu peste 1.500 noi membri în România.

1227 vizite
Distribuie pe