Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au început lucrările de reabilitare la Piața din Micro 17
Veronica Hodas  - Luni, 19 Mai 2014

Piața din Micro 17 se așteaptă a fi cea mai modernă din Satu Mare și asta deoarece începând cu luni dimineață s-a dat startul reabilitării.

Conform spuselor primarului Dorel Coica, firma care se ocupă de preluarea fierului vechi, a început deja demontarea tarabelor, iar vânzătorii care expuneau marfă au fost redirecționați spre alte piețe.

De asemenea, cetățenii care locuiesc în cartierele Carpați I și II sunt anunțați că va funcționa și piața din Carpați I și nu vor fi nevoiți să-și facă cumpărăturile din centrul orașului.

Proiectul de reabilitare a pieței ar trebui să dureze trei luni, dar edilul-șef spera ca într-o lună să fie totul pus la punct. „ Zilnic voi face vizite acolo ca să verific stadiul pregătirilor.pentru că dorim să dăm drumul cât mai repede. Va fi cea mai modernă piața din Satu Mare. Proiectul este deosebit, acolo vom avea și o hală pentru lactate care va fi pusă la punct”.

Începând de marși Apaservul va pune la punct rețeaua de canalizare și de apă, după care se va turna un strat de asfalt și v-a începe redotarea cu tarabe noi, moderne cu apă.

685 vizite
Distribuie pe