Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reamenajări edilitare în tot oraşul
Veronica Hodas  - Marti, 27 Mai 2014

În cadrul conferinței de presă pe care a susţinut-o marţi, primarul Dorel Coica a anunţat noile lucrări edilitare care se execută în această perioadă pe teritoriul municipiului Satu Mare.

Astfel, la Electrolux se amenajează o intrare separată spre depozitele societăţii, astfel încât TIR-urile să nu mai intre prin oraș şi, în acelaşi timp, se fac demersuri pentru obţinerea probărilor în vederea redeschiderii trecerii prin pasajul de cale ferată dintre cele două cimitire de pe strada Botizului, astfel încât maşinile mai mici de 3,5 tone să poată să intre în oraş pe acolo.

De asemenea, se lucreză în continuare la trotuarele de la străzile Ganea, Brândușa, Independenței, Cloșca, Careiului și Ioan Vidu și se vor turna covoare asfaltice cu geogrilă în Micro 15, unde se va finaliza zona Ardealul, strada Bradului, Fagului și Clăbucet.

Tot de la primar am aflat că s-a finalizat zona dintre Dorobanților și intersecția cu drumul Sătmărelului. „Foarte curând se va face devierea TIR-urilor, care nu vor mai intra pe la OMV de pe Lucian Blaga, ci pe Dorobanților. S-a făcut sens principal Cloșca spre Dorobanților, Cedează Trecerea de la Sătmărel către această intersecție și atunci TIR-urile vor fi deviate și nu vor mai intra pe Lucian Blaga” - a adăugat edilul-șef.

În continuare se lucrează la proiectul de schimbare a rețelei electrice de pe Octavian Goga, de la Burdea spre stânga, după care va urma reabilitarea străzii.

1263 vizite
Distribuie pe