Locale Altele
Vineri, 5 Iunie 2020
Vin, 5 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prefectul cere rapoarte de activitate de la instituțiile de control
Prefectura Satu Mare  - Luni, 16 Iunie 2014

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, a organizat luni o şedinţă de lucru cu şefii serviciilor de inspecţie şi control din instituţiile deconcentrate.

La întâlnirea de lucru au mai participat subprefectul Altfatter Tamas, reprezentantul Corpului de Control din cadrul Instituţiei Prefectului, Sergiu Micle, şeful Serviciului Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu, şi managerul public din cadrul Instituţiei Prefectului, Cristian Mariţa. Din partea instituţiilor publice au participat circa 30 de persoane cu atribuţii de inspecţie şi control.

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, a convocat responsabilii pe linie de control pentru a discuta despre atribuţiile acestora, dar mai ales despre modul în care lucrează, dar şi deficienţele pe care le au.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat inspectorilor să-şi desfăşoare activitatea conform legii şi să-şi coreleze acţiunile între instituţii, astfel încât mediul de afaceri sau cetăţenii să nu aibă de suferit.

“Am cerut să ne întâlnim astăzi pentru a ne asigura că responsabilii pe linie de control respectă politicile publice guvernamentale. Dorim eficientizarea modului de lucru la nivelul fiecărui serviciu de inspecţie şi control” - a declarat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram.

De asemenea, reprezentanţilor instituţiilor publice li s-a solicitat să transmită trimestrial către Instituţia Prefectului rapoarte de activitate. 

1134 vizite
Distribuie pe