Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ionuț Bujor preia conducerea societății Transurban
Florin Răchitan  - Duminica, 31 August 2014

Recent întors din concediu, primarul Dorel Coica a anunțat o mutare-surpriză la conducerea societății de transport public din Satu Mare, Transurban.

În cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, el l-a prezentat pe Ionuț Bujor, președintele Organizației Municipale de Tineret a Partidului Social-Democrat, ca fiind noul director al societății respective.

Trebuie precizat că Ionuț Bujor a fost și până acum membru al Consiliului de Administrație al societății Transurban și a fost numit director interimar, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a postului.

Numirea lui în această funcție a fost posibilă după ce directorul Simion Ivan și-a dat demisia din motive personale, după cum a precizat la conferința de presă la care a participat și el.

„M-am retras că aşa am simţit eu, din motive personale, de sănătate. Am o anumită vârstă, însă asta nu înseamnă că nu voi sprijini mai departe echipa de conducere de la Transurban. Voi fi alături de echipă, o să-mi folosesc cunoştinţele, experienţa pe care o am, în continuare la această unitate. Nu au existat disensiuni între mine şi conducerea Primăriei, asta îmi doresc eu să fac” - a declarat Simion Ivan.

Primarul Dorel Coica i-a mulțumit pentru contribuția sa la începerea reformelor impuse în ultimii doi ani la Transurban și și-a exprimat convingerea că acestea vor continua până când activitatea societății de transport public va deveni profitabilă.

„Voi alcătui un plan de management pe care-l voi supune aprobării Consiliului de Administraţie în perioada următoare şi care cred că va duce la bun sfârşit reforma pe care o facem la Transurban” - a spus noul director, Ionuţ Bujor.

1797 vizite
Distribuie pe