Locale Altele
Sambata, 23 Martie 2019
Sam, 23 Mar 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adunarea Generală a Asociației Municipiilor a avut loc la Satu Mare
Veronica Hodas  - Sambata, 27 Septembrie 2014

Primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica, a fost vineri, gazda marelui eveniment intitulat Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

La evenimentul desfășurat în premieră la Satu Mare s-au adunat 60 de primari, viceprimari și secretari de municipii din țară.

În cadrul lucrărilor Adunării Generale, membrii AMR au dezbătut probleme de natură legislativă de interes pentru administraţia publică locală și au avut loc discuții legate de Raportul Comitetului Director al AMR pentru perioada octombrie 2013- august 2014.

După ședința adunării generale care s-a ținut la Hotelul Dana I, a avut loc și o conferință de presă în cadrul căreia, președintele AMR și totodată primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc a declarat că principalele probleme discutate au fost modificarea Legii polițiștilor locali și majorarea salarizării în administrația publică, problemele proiectelor de mediu și cele legate de câinii vagabonzi. Toate municipiile din România se confruntă cu astfel de probleme.

Fostul ministru al Regiunii Bruxelles (Belgia) Evelyne Huytebroeck, ofițerul de politici pentru schimbări climatice din cadrul ICLEI Europe, Carten Rothballer, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Alin Mitrică, președintele AMR, Tudor Pendiuc și secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sirma Caraman au fost prezenți și ei la acest eveniment.

314 vizite
Distribuie pe